Scudo Sports

Kocaeli

arkadaşlar cumartesi ve pazar günü hava güneşli görünüyor.hafta sonu bi daha bu hava ne zaman bulunur bilinmez.bugünden yarına bir tur planı yapalım bence.ama nereye..

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Scudo
cumartesi büyük ihtimal gelebilirim. Hem pazara hafif yağışlı demiş weather.com. Serindere'ye hiç gitmedim merak ediyorum, farklı önerilere de açığım.

ben her yola gelirim:) yalnız mümkünse .gidilecek güzergahta asfalt olsun.bu yağmurların üzerine çamurdur her taraf.

arkadaşlar ben ,fatih ve ibrahim hoca saat 10.30 da bahçecik tarafı ford sapağında buluşma kararı aldık.katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur

• Beğen
@soner kulak

arkadaşlar size iyi pedallamalar. maalesef mayıs 22 ye kadar cumartesi pazarım hep dolu. gönlüm sizlerle olacak. sülüklü göl kampının hayalini kuruyor olacağım sanırım o zamana kadar :) .güzergah ve rota bellimi?

ben de geliyorum. Önerim oluklutepe Karamürsel sırtlarında 500m rakımda çok güzel bir körfez manzaralı tepe.

düşüncemiz, hisareyn üzerinden nüshetiyeye kadar gidip ferhadiye-bahçecik üzerinden d-100'e bağlamaktı. hakan'ın da bir önerisi var, yarın buluşunca karar verilecek gibi görünüyor.

valla farketmez, uzun zaman oldu binemedik, şeytanın bacağını kıralım bi hele nereye olsa uyar.

• Beğen
kimbilir nerelerde pedellıyorsunuz şimdi. bu haftayı da pas geçtim. haftaya cumartesi yapalım uzun soluklu bir tur. kandıra-kerpe olur, menekşe yaylası olur. Olur da olur.

• Beğen
Tepkiler: soner kulak
Çok kasmadan güzel bir kış havasında güzel bir tur oldu. Artık yavaş yavaş başlayacağımız uzun turlar için moral ve kondüsyon topladık. Fazla fotoğraf çekmedim ama şunlarla idare edersiniz

Son ateş bükücüler :)

http://i51.tinypic.com/io3fde.jpg

Topladığımız dallarla yaktığımız odun közünde misss gibi sucuklar. Şişleri bile bıçakla yontarak dallardan yaptık ;)
http://i51.tinypic.com/2rcriug.jpg

Bu da bir çeşmenin yosun tutmuş yüzeyi, başarılı sayılamayacak bir makro denemesi
http://i56.tinypic.com/jj2x4w.jpg

@soner kulak

soner çok komik çıkmışın le, bakıp bakıp gülüyom. :D Lan ayin yapıyor gibi çıkmışız, sende ulu manitu gibi :Skull-175 , olayı kutsayan büyü yapar gibi bi halin var. abi alevlerde nasıl görünmüş öyle. valla acayip resim olmuş :eek: .

:in: :in: :in:

olay Hakan'ın becerisi bence de. Fotoğraf dersi aldığına bizzat şahidim :) Nerelere gittiniz? Kimse birşey yazmamış.

• Beğen
Tepkiler: thufir
@fatih71

hakan'ın becerisine diyecek yok, ama malzeme de başarılı hani :D

abi aynen yukarıda belirttiğim güzergahta yaklaşık 50-55 km.lik rahat bir tur oldu. hatta dönüşte senin mahalleden geçtik, gözlerimiz aradı ama göremedik, zira malum senin ordan hızlı iniliyor. ama yol boyunca ara ara kulaklarını çınlattık.;)

mangal olayının cereyan ettiği yerde tam nüshetiyedeki alabalıkcıya ayrılan yol üzerinde kenardaydı. şelaleye de niyetlenir gibi olduk ama ateş yakma işi uzayıp vakit daralınca vazgeçtik. vakitli ve tedarikli çıktığımız bir günde bisiklet + treking şeklinde şelaleye kadar çıkacak şekilde bi tur düşünülebilir, gayet keyifli olur.

@soner kulak

Abi saydım herkes 4 parça sucuk büktü , kimseye hak geçmedi. Orada olmayanlar tüm sucukları benim büktüğüm gibi bir sonuç çıkarmasın . Ha yapamazmıydım , her türlü yapardım o ayrı :D Avatar gelse kurtaramaz elimden

Çok iyi ya sucuk bükücü :D :D yarıldım resmen.

Cumartesi günü sezonu ben de karlı Nüzhetiye turu ile açtım. En son fatihlerle 3-4 ay önce çamur deryasına tur yapmıştım. fena hamlamışım. Açtık kendimizi.

Havalar düzeliyor. Turlara başlayalım. İlkbahar en güzel zaman.

(link)

(link)

Kar sonrası bende çenedağ tarafına doğru çıktım.Bayağı mangal yapan,kartopu oynamaya gelen insan vardı :) Normal yoldan gitmedim bayağı çamurluydu. :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

çamurlu yollarda iyi eziyet olmuştur. ayağına sağlık iyi gezmişsin.

• Beğen
Tepkiler: A.Ugur
Geri