Scudo Sports

Kocaeli

@fatih71

senin sülüklügöl önerin aklımda. geçen haftasonu taraklı (mümkünlü köyü :)) ve göynükteydim oralara yakın sülüklügöl. Yolun çok zorlayacağını sanmıyorum. Cumalıkızık 200 gidiş ise bence gidilebilir.

hatta sabahın köründe çıkılsa sülüklügöle bile gidilir. Adapazarı yolu düz zaten.

Mart başında ben antremanlara başlarım. 2-3 antremanda gideriz buralara.

Scudo
@Nuri Kongur

hocam mutlaka bekleriz. gelirsen çadırın benden :D yorganını ayarla gel.

daha öncesinde şöyle yakın bir yerlerde kamplı bi organizasyon yapsak diyorum. civar yaylalarda, inönü olur, menekşe olur, aytepe bölgesi olur vs... bi tadını alalım, ihtiyaçları ve eksikleri bilelim, kendimizi sınayalım, sınırlarımızı görelim ve kapsamlı tur yapılacak yeri ona göre belirleyelim. konaklama donanımıyla intikal boş bisikletle basmaya benzemeyecek kesinlikle (hele yokuş çıkmak!). hem de keyifli bi haftasonu geçirmiş oluruz.

@fatih71

fatih aslında 3 mevsim bir çadır var bende. yine bahar aylarına uygun uyku tulumu ve matta. hatta uyku tulumu 2 tane var hiç kullanılmamış zamanınca macera ruhu ile alınmış ama bir türlü vucut bulamamış. tedbiren yakın mesafede denemek iyidir tabiki.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
sıfır olan uyku tulumuna talibim. ne zamandır alayım diyordum. demekki beni bekliyomuş, tabi sende okey dersen.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@fatih71

okey, ben bi bakayım herhangi bir zarar oluşmuş mu diye. malum öyle duruyor yıllardır. sonra sende beğenirsen alırsın. uyku tulumu bahar ve serin yaz günleri içindir onuda söylemiş olayım.

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Oohhhoooohhhh birden forum şenlendi , herkes daralmış anlaşılan. Bu arada Cumalıkızık için müjdeli bir haerim var ama önce birkaç tecrübe aktarayım. 1000m rakım üstünde mayıstan önce çadırlı kamp yapmak çok zor, giyime kuşama ayıracağın bagaj yolda ayağına pranga olur. 500m rakımlı yerlerde en erken nisan olur.

Ama bu işin de bir çakallığı var:) Kamp olayını seven ama zora gelmeyen bir arkadaşını davet edip yükleri arabayla bu arkadaşına getirtmek. İnönü'ye 2 kez çadırlamalı tur yaptım ilkinde herşeyi kendimiz götürdük ben zaten malumunuz öldüm bittim . İkincide Gürkan ile ben üçüncü arkadaşımıza yükleri verdik akşamüstü buluştuk planladığımız saatte. Çok daha keyifliydi bu şekilde. Çünkü akşam da tüketecek malzeme boldu :)

Cumalıkızık'da haziranda ahududu şenliği olurmuş ama hazirana kadar beklemeyelim biz.

Neyse gelelim müjdeli habere eğer iyi organize edebilirsek ve bir 30-35 TL masraf ile Gölcük- Yalova bisikletle / Yalova - İstanbul ve istanbul- Bursa(Güzelyalı) iki feribot ile / Güzelyalı- Caumalıkızık bisiklet ile toplamda sadece 90km ye( sadece gdiş) iniyor pedallanan mesafe. Hem deniz yolculuğu da tura ayrı hava katacaktır.

Hesabıma göre pazar dönüşte 2 vapur seferi arasında 45 dk var yani denk düşüyor. Ama CUmartesi giderken Yalova - İstanbul seferi ile İstanbul - Bursa seferi arasında 2 saat var. Belki de çok kasmayıp Bursa'ya otobüs ile gitmek zaman kullanımı açısından daha iyi olur. Fakat ben feribot taraftarıyım.

@thufir

feribot seçeneğini okurken okurken sağ kulagı sol elimle tutmaya çalışıyormuş gibi hissettim :cool: ama pedal basmaktan pratik olduğu kesin. yalova sonrası yokuşları devreden çıkarıyor. otobüsle direkt bursa sanki daha pratik gibi geldi ve sanırım daha ekonomik

@thufir

ama bu güzel fikir. :in: dönem konusunda da katılıyorum, nisan-mayıstan önce gece ateş etrafında gitar eşliğinde "akdeniz akşamları" zor görünüyor. hatta şöyle göl yada dere kenarıyla çadır olayını birleştirebilirsekde güzel olur. (yakın bölgemizde göl için sapanca düşünülebilir) buda başka bi kolaylık olabilir

• Beğen
feribotlu tarife bencede daha iyi hatta süper olur.istanbulda 2 saat bekleyeceksek(yanlış anlamadıysam) hem yemek yer hem istanbulu biraz gezeriz.

• Beğen
selamlar ümit bu linkten gezileri takip ederek gezilere katılabilirsin.görüşmek üzere:in:

@serhad

Serhad abi hakikaten geçen hafta sabah işe giderken arabamda 3. sırada kayıtlı olan radyo3 'ü açtığımda haberleri duyunca şaşırdım. Yayın akış değişikliğidir dedim akşam da aynı durumda olduğunu dinleyince bozuldum açıkçası. Demek altında bu varmış...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Haluk,
Radyomuzu susturdular, "internetten dinleyin" diyorlar.
Biz kampanyamızı var gücümüzle sürdürüyoruz.
Bakalım sesimizi duyacaklar mı?

Bu arada Şenol desteğin için sağol varol..

@thufir

@Mehmet Duman

Deniz otobüsünde hiç problem çıkmaz her hafta gidiyodum bi ara karamürselden izmite deniz otobüsüyle arayıp sorarsanız belki yanlış bilgi verebilirler bence direk gidin alıyolar :in:

• Beğen
Tepkiler: soner kulak
@Kerim KOÇAK

Aynen bende direk gittim aldılar.Sorunsuz Karamürsel-Değirmendere , Değirmende-Derince yaptım. :)

• Beğen
Tepkiler: soner kulak
Ayrıca izmitte kask,km saati,kadro koruyucusu gibi şeyler satan yerler var mı ? Özellikle KASK ?:rolleyes:

a.uğur arkadaşım geçenlerde carrefoura gittim kasktan km saatine kadar her şeyin olduğu bir stand var fiyatlarda makul sayılır.bunun dışında benim sürekli gittiğim otogardan bekirpaşa istikametine geçince bim markaetin sağ tarafında şahin bisiklet var.orada ihtiyacın olan herşeyi bulabilir ve bisikletinle ilgili her türlü tamir işini yaptırabilirsin.

Az önce fransadan telen timo adlı bisikletçiyi izmite doğru uğurladım bu gece izmitte konaklıycak idare edecek kadar türkçe biliyo 05372769140 yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bu numaradan ulaşabilirler yada yolda karşılayabilirler

Geri