arkadaşlar merhaba,
elimde ihtiyaç fazlası nabız monitörü özellikli kablosuz bisiklet bilgisayarı var. nabzı göğüse takılan göğüs bandı sayesinde ölçüyor. göğüs bandını 1-2 kez kullandım ve hassaslığını gayet tatmin edici buldum. cep bilgisayarımla beraber kullanabileceğim başka bir ürün aldığım için buna ihtiyacım kalmadı.
detayları buradan görebilirsiniz. daha detaylı malumatı gerek buradan gerek özel mesajdan sorabilirsiniz. antreman yaparken nabzın önemi için şuraya bakmak daha önceden incelememiş olanlara bir fikir verecektir.
hali hazırda kipadan aldığım nabız ölçerli saati kullanıyorum. yeni aldığım (link) fonksiyonel olarak kullanmaya başlayınca onuda satmayı planlıyorum.
Merhaba,
Ben İstanbul'dayım ama senelerce İzmit'te turladım, halen de arada sırada geliyorum; bisiklet için mükemmel bir yer! :in: Arada sırada ben de turlarınıza katılmak isterim!
bu linkten duyurulara bakarsınız denk gelirsek beraber turlamaktan keyif duyarız.yada izmite geleceğiniz zaman buraya mesaj yazarsınız uygun olan arkadaşlara tur vesilesi olur.görüşmek üzere:in:
bagajı olanlarda ve uzun otobüslerde sorun olmaz özellikle ilk kalkış noktasında binersen sorun yaşamazsın. izmit merkezde otobisler çok kalabalık olduğundan şoförler izin vermeyebilir.
daha önce bir arkadaş 15 yıllık bianchi ile izmit-adapazarı-sapanca maşukiye-derbent-izmit güzergahı(yaklaşık 85 km) sorunsuz gelmişti.eğer lastikleriniz biraz sağlamsa sizin bisanda gezilere dayanabilir bence.tabii bunu anlamanın en sağlam yolu bir kaç kere tura katılmak:in:
Cumalıkızık diye bir köy var ursa'da. Arkadaş tavsiyesi ile fotolarına baktım ve eridim bttim. bisiklet ile gitmek lazım böyle bir yeryüzü cennetine. Google dan fotolarına bakın hak vereceksiniz. Tek dezavantaj 200km cik mesafede
ursa nere yav, Bursa'dır o 3-5 gün önce bi gezi/belgesel programında izledim, evet hakikaten güzel bi yer. bugünse burada konu olunca şaşırdım. birde 200 km. sorunu olmasa :rolleyes: Bursa üzerinden otobüs aktarmalı yapabilirmiyiz araştıralım bence.
pergeli 200 km açınca o kadar yer varki gidilecek. şehirlerarası turlar bölümünde görmüşsünüzdür mutlaka Sülüklügöl diye bir yer, uzun zamandır aklımda orası var. havaların müsait olduğu dönemde gidilecek yerlerin başında bence. ama adapazarı üzerinden tren aktarmalı.
aslında bir gece konaklamalı tur da düşünülse olmaz mı. tamam illa otel olmasın ama en azından çadırda 1 gece güvenli yerde konaklayarak yeni rotalar imkan dahilinde olacaktır.
otel daha güzel bir seçenek ama maliyeti ciddi oranda arttıracaktır. ama çadır hem ucuz hem taşıması kolay hem de uygun olan heryere kurulabilir.
Köy gerçekten güzel, gezmesi harika... fakat bir yanlış var köy cumalıkızık değil cumalıKAZIK... Köy halkı fark etmiş durumu doğal çay, doğal çorba, kendi ellerimizle açıyoruz mantıları diye işi biraz abartmışlar
arkadaşlar bu planlar hayal olarak kalmasın.şu an şiddetli boyun tutulması dolayısıyla tedavideyim.iyileşir iyileşmez hemen gidelim.grupla gidildiği sürece 150-200 km çok zorlamaz bence .
geçmiş olsun soner hocam. öğretmen evleride çözüm elbette. anadoluda yaşadığım bir kaç tecrübe hiç iyi iz bırakmadı bende ama muhtemelen buralarda durum daha iyidir. havalar ısınınca çadırda denkleme girebilir.