Scudo Sports

Kocaeli

ben hazırım.cumartesi olsa daha iyi olur ertesi gün dinlenir işe öyle gideriz.uzun uzun gidelim gayrı:eek: :)

Scudo
Soner dostumla c.tesi günü için Kandıra yönüne doğru turlayalım diye düşündük.

@fatih71

önümdeki 2 hafta da dolu. Daha önce yazmıştım. Siz başlayın turlara. ben sezonu açtım zaten.

arkadaşlar ekürim fatihle saat 11.00 de otogarda buluşup kandıraya gitme kararı aldık.katılmayı düşünen olursa otogarda bekliyoruz

@Mehmet Duman

hocam elimde full deore sistem corratec var işine yararsa yardımcı olabilirim sahibinden com İlan no: #30626920

Coşkun Abi selamlar,

vallahi iyi yol yapmışsınız. Cumartesi günü çalıştığım için tura katılamadım. Geçenlerde bu parkuru yapmaya niyetlenmiştim ama Bahçecikten Menekşe yaylası ve Aytepe yaptım. Mesafe olarak daha kısa ama sıkı tırmanış oldu.

Yapalım tekrar topluca bir aktivite

Görüşmek üzere...

@kalpe8

Abi selam; şu aytepe ve menekşe yaylasını bahçecik üzerinden bi yapalım senle. Cidden merak ediyorum, nefes ve zihin açıcı olur sanıyorum ;)
sonrada kartepe :in: Görüşmek üzere selamlar

• Beğen
Tepkiler: kalpe8
tamamdır. 2-3 haftaya, ekim ayı içerisinde yaparız. sabah erken çıkmamız lazım. karanlığa kalmayalım. 3-4 kişi atlar gideriz. 1000 metreye kadar tırmanış. Sonra irili ufaklı iniş ve çıkışlar.
Süper zihin açıcı tur. Dönüşte KPS, SBS, ÖSS sınavına gireriz topluca. :)

Selam dostlar;

Yarın Soner kankamla sapanca yönüne düz yol çalışması yapacağız. 10.00 da yeniköy köprüsü altında buluşup devam edilecek. Fazla zorlamadan. katılmak isteyen olursa buyursun.

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Demin gözüme takıldı(18:45 suları) Gebze/güzeltepe konutları A4 bloktan çıkan bir abim vardı bisikletinin markası Trekti siyah bir bisikleti vardı.Forumuda üye mi? Yada tanıyan varmı?..

• Beğen
Tepkiler: yücel güngör
@Mesut Dursun

Forumda vardı birisi trek marka bisikleti vardı ama bizim düzenlediğimiz turlara gelmedi tanımıyoruz..

arkadaşlar,

Pazar gününe (03.Ekim) program var mı?

Selamlar. . Ilk kendimi tanitim Adım Serkan 23 yaşındayım. Güvenlik görevlisiyim. giresun görelede yaşiyordum iş sebebi ilen kocaeli daricaya geldim görele mtbnin kurucusuyum bisikletim memleketde ama getirecegim kaldıgım yerden turlara devam edicem inş. Siz dostlarımı yanımda görmekte mutlu olurum .Şehirler arası gezi bölümünden bakabilirsiniz gezilerime. İletişim icin 0544 304 42 21 num ulaşabilirsiniz. Darıca mtb ruhu şahlaniyor!

Tebrikler . Bende artik darıcadayım . ! Hadi mtb ruhunu canlandıralım.

Geri