Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@kalpe8

pardon hocam eksik belirttim. demliği 5 lira idi. :eek: :)

@soner kulak

soner hocam, bisiklet aç aç beni kasar zaten :) izmit'ten gelecekleri ben araçla alabilirim. geçen sene şenol'u almıştım misal.. seka da uyar.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
tamam hocam o zaman cumartsi yuvacık veya seka olarak buluşma yerini belirleyelim.buradanda tüm arkadaşlara duyurmuş olalım .arkadaşlar yarın akşama kadar önerilerini getirirseniz buluşma yerini netleştirmiş oluruz

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@soner kulak

sekapark olur diyorum, görünen o ki millet buraya pek bakmıyor bu günlerde. şimdilik sen ben varız :) şenol ise durmdan haberdar fikir beyan etmemiş.seka parka bisikletle gelebilrim sanırım nede olsa düz ayak. kalabalık olursak daha zevkli geçer gibi, haftaya mı kalsa ne dersin? 2 kişi de bana uyar :)

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
abi ben oruç dolayısıyla bayram sonuna kadar tura çıkamycm.ama bayramdan sonraki hafta söz kestik.uzun gitmeyi düşünüyoruz.o zaman görüşürüz

sabah yağmurlar altında bahçecikten yukarılara çıktım. servetiyecamii-servetiyekarşı-kazandere-yuvacık yapıp döndüm.

5 ay sonra ilk defa pedal çevirdim. Hamlamışım vallahi. Gerçi tepelere çıktıkça insan açılıyor.Antreman oldu bu tur.

Bayram sonrası turlara başlayalım mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: soner kulak
Bisikletten de forumdan da koptuk yaz sıcaklarında. Bayramın 3. günü 11 eylül için veya pazar 4. günü için tur yapar mıyız?

Selam Hakan,

valla haklısın, yaz sıcakları falan derken forumdan da turlardan da koptuk. Ama havaların tam zamanı geldi. Bayram haftası misafirlerim var, kendi adıma bayram haftası katılamam ama sonraki 18-19 haftasına mutlaka bir tur yapalım diye düşünüyorum. Bende onu yazmak için girmiştim foruma baktım sen yazmışsın. :in:

hadi bakalım sinerji devinim, sinerji devinim !:D :in:

sıcak biter bitmez turlara başladım. Ancak eylül sonuna kadar katılımım zor. İzinler, düğünler vs. Ekimde herkes antremanlı duruma gelince topluca sıkı bir tur yapalım.

İznik yapıp köfte yeriz.

ben varım, iznik olur. öncesindeki haftalarda o seviyeye gelmek üzere antrenmanlara başlamakta fayda var. yoksa yollarda kendimiz köfte olmayalım sonra.:eek:

• Beğen
Tepkiler: kalpe8
İznik'e gidiş dönüş düşünüyorsanız iyi kondisyon yapmanızda fayda var. Ben İhsaniye'nin oradan gitmiştim. Çok güzel manzaralar var. Ama yollar bayağı zorluyor.Eğer otobüsle dönmeyi düşünüyorsanız otobüsler bisikletle sorun olabiliyor. Gölcük'e en son araç 17:30'daydı.

• Beğen
Tepkiler: kalpe8
Köfta olmayız merak etmeyin. Sadece uzun yol tecrübemiz olsun yeter. Altınova'nın oradan çok zor değil yol. Ama dağlardan dönersek zorlar.

Ben 2 haftadır antremanları yapıyorum. Bu pazar Menekşe yaylası yaptım. Oldukça zorladı. Ama çok keyifliydi.

(link)

30.Ağustos'ta biraz daha hafifini yapmıştım:

(link)

Ben ancak Ekim'de katılabileceğim size. Düğün dernek, izin dolayısıyla Eylül ayı dolu gözüküyor.

@fatih71

@FG42

sağlık ve teknik bir problem olmadığı sürece bisikletle gider bisikletle döneriz. İhsaniyenin oradan sağlam çıkış var. İznik dönüşünde 15 km. indiğimden biliyorum :)

Rotaya hepberaber karar veririz.

Bayramın 3. günü öğleden sonra (2 gibi) misafirlerimi yolcu edince) antrenman maksatlı bişeyler düşünüyorum. Güzergah belirlemedim ama takılmak isteyen olursa ortak karar verilebilir.

3. gün İzmit'e döndüm ama soğuk algınlığı nedeni ile katılamadım. Sezonu bu hafta da açamadık

Sevgili dostlar;

C.tesi veya pazar tur yapalım derim. Hava iyi görünüyor. Kimler katılacak ve kondüsyon seviyemiz nedir belirleyip ona göre bi güzergah planlayalım, sonuçta öyle yada böyle yollarda olalım. E zamanıdır gayri. Evet kıprayalım beyler ;)

Geri