Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
hüüyooopppp arkadaşlar benide unutmayın .bakmayın işten güçten meydan bulamıyorum sırası gelsin hepinizi kucaklayacamm:D

ben gölcükte değilim ama uygun bi yerde buluşup turlayabiliriz. 27 ağustostan itibaren izmitteyim.görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
bende abdullah usta gibi uzun turlara çıkmasamda .bisikletle ilgileniyorum.yeni bi bisiklet aldım ve kendi çapımda antrenman yapıyorum.yapılacak her türlü etkinliğe katılmak isterim.görüşmek dileğiyle

@cedrick41

sorma şenol ya, bu taraftan (gölcük'ten) çok kötü görünüyor yangın. daha 5 gün önce volkan'la turladığımız yerler yanıyor. nasıl içim gidiyo bilsen. çok güzel harika ormanlık yerlerdi. aah ah...!:( :( :(

az önce gittim çok kötü olmuş kayıvalideler rüzgarın yönünde oturuyor her yer duman aldı is kokuyor heryer duman 20 hektar yanan alan diyorlar yarın belli olur

biraz evvel istanbuldan gelirken gördüm bende içim cız etti. yanan yer baya büyüktü. hava karardığı içim sadece yanmakta olan yerleri seçebildim. çok üzücü.umarım daha fazla büyümeden söndürürler. ormanın yanmasına sebep olan o bedevilerin Allah müstehakını versin. keseceksin böyle pis herifleri , bir daha ormanda tedbirsizlik etemeye yeltenenlere ibret olsun diye. :(

nuri hocam sanırım bilinçli yaptılar arızlık alan yok orda atış poligonunun hemen arka tarafları yanıyor sanırım araziyi islah için yakıyorlar orman arazisinden çıkarıp birilerine peşkleş çekilecek araziler

@Nuri Kongur

evet öyleymiş bir noktadan değil değişik yerlerden başlamış

Nuri bey yangın konusunda duygularınızı paylaşıyorum.
Ancak "bedeviler" sözcüğünün bu şekilde kullanılmaması gerektiği kanısındayım.
Saygılarımla..

@Nuri Kongur

İzmit' teki en güzel bisiklet ve doğa yürüyüşü parkurlarından birinin yok oluyor olması beni kahrediyor. Yanan bölgedeki orman yolunu canım her sıkıldığında ziyaret ederim.

Bölgede yüksek gerilim hatları vardı. Kuvvetli rüzgârla birlikte enerji hatlarından kaynaklandığını düşünüyorum. Umarım sabotaj değildir.

Geri