Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@cedrick41

Volkanla dün Fatihlede bugün tanıştık.hatta bugün ikisiyle beraber görüştüm :)
gölcükten saat 4.30 sularında yola çıktılar.Belirledikleri güzergaha pedal bastılar.

Volkan gerçekten profesyonel bi arkadaş gördüğüm kadarıyla.Fatihle de bugün tanıştık.

Bu iki arkadaşı tanımaktan büyük mutluluk duydum.kısa zamanda kendimi hazırlama isteği uyandırdılar bende.
onlarla gidemedim zaten kondisyonum yetmez:) ama aklım kaldı.

diğer arkadaşlarlada tanışmak isterim özellikle gölcükten nuri hoca varmış :)
sizide beklerim tanışalım.

Serkan ben de tanıştığımıza çok memnun oldum. Sağolsun Volkan vesile olduda (ve Şenol) tanışıp kaynaştık. Seninde belirttiğin gibi turumuza çıktık ve tamamladık. Dediğim gibi Şirinköy-İhsaniye'den girilen eski ipekyolu üzerinden Lütfiye-Sofular-Senaiye'ye kadar 20 km.kadar içeri uzandık. Mütemadiyen çıkışlardan oluşan bi güzergahtı valla duman oldum desem yeridir. Hayır yanımda bi makinayla yola çıkmışım. Volkan yani. Ama sağolsun bana ayak uydurdu, ben ona uyamadım yani.
Yarında yollardayız, Çenedağı kıyısından çınarlıdere parkuru yapacağız. Umuttepe ve dönüş. En kısa zamanda seni de aramızda görmek isteriz. Tekrar selamlar Serkan.

@fatih71

Sağol Fatih.Siz gittiniz bütün gün bisiklet aklımdan çıkmadı.Bütün gün bu saate kadar forumdaydım.Bir an evvel başlamalıyım artık.
Volkan gerçekten sağlam bir arkadaş zıpkın gibi maşallah.Beraber gitmek bile bir keyiftir.
Yarında iyi gezeceksiniz anlaşılan :)
Sağlıcakla kalın.

@Volkan Akboga

çok iyi olur yaw. cuma günü uyar mı? öğleden sonra gidebiliriz. millet ne dersiniz
cuma günü gelebilen bütün arkadaşlarla kodayig'in temelini atabiliriz :D . şenol duruma göre ben seni araba ile alabilirim.
olmazsa başka bir gün. :)

cuma ramazanın ilk günüymüş yaw, gece yarısını geçince insan şaşırıyor işte böyle :) . herkes katılamayabilir ,millet iftar etkinliğinede varım :)

@Serkan Mintaş

Selametle kardeş. inşallah sağ salim gidip dönersiniz.

Bugünki tur da güzeldi ama yorucu (benim için). toplam 75 km. yol yaptık, 13-15 km. en az rampaydı. öğlen sıcağında 38-40 derecelerde yol aldık. Zorlandım ama tamamladım. Volkan'da yine herhangi bir aksilik yoktu. Arkadaş hakikaten zıpkın gibi. İzmit tren garı önünde 15-20 basamaklı bi merdivenden indi (bisikletle), civardaki ahali ve ben bakakaldık ve daha neler neler. Öööyle biri. Neyse selamlar

@cedrick41

Ahh be şenol mesajını şimdi okudum, dün göreydim mutlaka arardım. Kısmet. Umarım yakında mutlaka görüşürüz. Nuri Hocamın dediği iftar fikri gayet güzel, değerlendirilebilir. Selamlar...

ya ben daha yuvacık şehitlikte anlamıştım onun arıza olduğunu :D durduk yerde 2 metrelik neredeyse 90 derecelik toprak tümseğe çıkıverdi. adamın canı sıkılır yani görse. :D :D. yani 18-20 yaşlarında birisi olsa dersinki genç, enerji var, duramıyor yerinde . yaw volkan hoca bizimle aynı yaşta. :D :D . insan acaba bende denesem olur mu diye geçirmiyor değil yani :). sağolasın volkan hoca. bize ne kadar enerjik olabileceğimizi hatırlattığın için.

Geri