Scudo Sports

Kocaeli

Nuri: Tel. Nr. okelendi. da kimseler yokmu bisim ciwarlarda?
cedrick41,ali karagönlü ve Fatih71 sislerden ne haber? pek cok dagbisikletci olmadina göre sisler aranisda tanisiyormusunus weya beraber Tourlara cikiyormusunus?

Scudo
@Volkan Akboga

henüz kısmet olmadı volkan, ben siteyi yeni keşfettim sayılır, birde malum iş güç derken arkadaşlarla ortak bi organizasyonda buluşamadık. şu ana kadar genelde ferdi takıldım. şimdilik parkurları tanıma aşamasındayım, hakikaten güzel yerler var. arabayla giremeyeceğim, arabayla geçsemde görmeyeceğim pek çok yer keşfettim. umarım buralara arkadaşlarla da gideriz. iletişim bilgilerimi e-posta'na yolladım, bikaçta resim koydum. geçen pazar ki gezimle ilgili bir de resimlerle süslü yazı hazırlıyordum ama olmadı olmadı beceremedim. resim yükleme konusunda sorun yaşadım çok. aslında şenol arkadaşa bu işin nasıl yapıldığını soracaktım. yardımcı olursan sevinirim Şenol...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@fatih71

her zaman yardım ederim :)
https://www.bisikletforum.com/
fatih şimdi bu siteden resmini 640x480 ekliyeceğiz!
1.browse(gözat) burdan hangi resmi göndereceğini seçeceksin bu iş her resmi tek tek oluyor o yüzden adamı yorar :)
2. sonrada 640x480 ebadını seçiyorsun
3.upload kutusu var yukarda images/videos kutusu işaretli olacak
4.resize images ve remove size kutuları işaretli olsun
5.start upload tıkla sonra resmin küçük gösterecek direct link denen yer tıkla
6.çıkan sayfada resim büyük gözükecek üste resmin internet adresi gözükecek bunu mouse sağ tıkla kopyala de

aslında bu söylediklerinin çoğunu yaptım ama sonuç alamamıştım verdiğin detaylarla tekrar deniycem. imajshek'e yükleme yaptım aslında ama 45 resimden 27'sini yükledi anlamadım. teşekkür ederim takılırsam yine sorucam.

@fatih71

7.bu kopyaladığın resmi (istersen sık kullanılanlara ekle de sayfayı kaybetmemek açısından hepsini sık kullanılanlara ekle )şehir içi makale turda yeni konu açaraktan yüklemeye başlıyacağız (sol üst köşede )
8.konuyu açınca başlık yazacağız
9.konuya giriş bir şeyler yazarsın sonra resimleri koymaya geldi sıra buraya kadar geldikten sonra yukarıda görüntü ekle var orda resimleri tek tek (sık kullanılanlarına yükledik ya) ayrı bir yerde sayfana kopyala dersin görüntü ekleden yapıştır resim eklenir mümkün olduğunca alt alta yap böyle böyle yaparsın arada mesaj önizle dersin sana sayfa nasıl oluyor diye bakarsın aynı sayfadan devaam edersin
10. en son yanıtı gönder dediğinde yeni konun eklenir

@fatih71

E maili acamadim nedeni bilemedim ummarim güzell yerlerdir.
Pazar günü Izmit deki cedrick41 yazdigi Türa katilmaya bakiyorum üstersen sende gell orda Turda Tanismis oluruz

Selam Volkan

Sevgili Volkan o tur geçen haftaydı, o yüzden katılamazsın. Pazara seninle turlarız. ben iletişim bilgilerini yeniden gönderdim, geçende bilgilerin gitmediğinden şüphelenmiştim çünkü "failure" mesajı gelmişti. E şimdide aynısı oldu. acaba senin e-posta adresinde bi sorunmu var. sen bana kendi bilgilerini yolla, yada farklı bir e-posta aderesi ver ben de o adrese yollayayım. benim e-posta ekinox2006@hotmail.com bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Arkadaşlar merhaba,
Eski dostum Cedrick41 sayesinde eski bir bisiklet sevdalısı olarak formu öğrendim ve üye oldum.
bisikletim durmakta, yalnız 8-9 senedir aktivitem olmadı.
Yakında tekrar başlamayı arzuluyorum.
Hepinize selamlar tekrar.

Geri