Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Merhaba arkadaşlar ben Gebze/darıca da oturuyorum.gebze ve darıca civarı organizasyonlara katılmak isityorum resimler yakında...

Selam arkadaşlar, siteye yeni kaydoldum, bütün illerde maşallah ne güzel faaliyetler var ama izmite baktım nisandan beri bırakın organizasyonu foruma mesaj bile atılmamış. Bu kadarmı ölü bu şehir. Haydi bişeyler yapalım. çok büzel bi coğrafyada yaşıyoruz, bisiklet gezileri için cennet burası. Foruma katılımlarınızı bekliyorum sonrasında bisürü parkur sıralayıp sizlerinde görüşleriyle tek tek güzel geziler icra edebiliriz. Sapanca, Yuvacık barajı, Umuttepe, Kartepe, Akmeşe, İznik güzergahı, çenedağı, Adapazarı hattı, Kandıra-Kefken güzergahları, Yalovaya Bursaya kadar yolumuz var, heryer harika. Dağlarda yollarda yalnız gezmekten sıkıldım. HERKESİ BEKLİYORUM...

@fatih71

BRSK SAYISI 2 oldu fatih71 adım şenol
izmit merkezdeyim arasıra gölcüğe geliyorum snoopy pizzaya ege salatası yiyorum
dükkan sahibi arkadaşımdır eski bir bisiklet severdir
dükkan dolayısıyla vakit bulamıyor bisiklete
çok gezdik kendisiyle adı serkan:)

BRSK SAYISI 3 .kişi o muhitte oturan (gölcükte) yanılmıyorsam çoşkun ayaz abimiz var

• Beğen
Tepkiler: togi
İzmit grubunun toplandığı ayrı bir platform olduğu için burada pek kimseyi bulamamanız doğal arkadaşlar. Yoksa İzmit'te sandığınızdan adetce çok ve sağlam bisiklet sevdalıları bulunuyor. Hatta ikisi bu sabah 9 günlük bir Ege Turuna başladılar. Konaklamalı konaklamasız min 90-100km+ lık turlar hemen hemen her hafta düzenleniyor. Bisiklet fotoğrafları bölümüne eklediğim birkaç fotoğraf da bu turlardandır.

Saygılarımla.

valla arkadaşlar öyyyle mutlu oldumki nihayet sesim birilerince duyuldu. cedric arkadaş sizin yuvacık gezisi ve bikaç yazınızı okudum, güzel fotolarla süslemişsiniz. benim niyetim ilk etapta kartepeye çıkmakki bu önümüzdeki hafta içi muhtemelen olacak. havanın serin olduğu bigün. ve yuvacık barajından serindere kanyonuna kadar basmak. kararlaştıralım beraber olursan daha eğlenceli olur sanıyorum. tekrar selam ve sevgiler...

gürkan dostum bu platform nerededir bizde bilsek...

baki berk kayalar'dan da haberim yoktu, onuda okuyup öğrenince 2. mesajımdan utandım ama malesef mesajı kaldıramadım. kendisi 4 deniz projesini hayata geçiren kişiymiş ve o da bir izmitli... hatta biz onun yanında biraz hafif kalmışız. ege turunu nereden takip edebiliriz, bunlar gerçekten güzel projeler...

• Beğen
Tepkiler: togi
çok geçmiş olsun umarım çabuk toparlarsınız. yarınki tırmanıştan haberim var fakat bende şu an hastayım malesef, klima çarpması nedeniyle halsiz ve bitap vaziyetteyim. bir de o grupla tırmanacak kadar performansım yok sanıyorum, önce bi münferit kendimi ölçmeyi düşünüyorum. tekrar geçm.olsun. selamlar...

• Beğen
Tepkiler: togi ve cedrick41
@fatih71

çok sağol inşallah çabuk toparlanırım sanada geçmiş olsun klimaya fazla alıştırma kendini tekrar geçmiş olsun slmlar görüşürüz

Geri