Scudo Sports

Kocaeli

furkan bu linki takip edersen organizasyonlar görebilirsin.bahar yaklaşyor.yaknda tur programları başlar.uygun olursan görüşürüz:in:

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Scudo
@furkan türkay yılmaz

Sevgili Furkan, foruma hoşgeldin. Soner dostumun da dediği gibi bahar geldi, havaların ısınmasıyla birlikte turlara tam gaz başlayacağız inşallah. Seninle pedal çevirmekten mutlu oluruz. Ben de Gölcük'te yaşıyorum, şu aralar havalar dolayısıyla malesef stand-by'dayız. Turlar başladığında bu sayfadan duyurular yapılır. Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Nuri Kongur

Nuri Abi, uzuuunca bi zamandır sesin soluğun çıkmıyordu. Valla bu akşam seni aramayı bile düşünüyorum hatta. Yeni bisikletinin raf tozunu bile alamadık daha :D İrtibatı koparmayalım, selamlar abi...

@fatih71

merhaba fatih kardeşim, haklısın uzun zamandır hava koşullarından dolayı çıkamıyorum bisikletle. mayıs 20 ye kadar her hafta sonu maalesef doluyum. inşallah ondan sonra çeşitli aktivitelere katılabileceğim. gördüğüm kadarıyla sizler yavaştan kıpraşmaya başladınız :) . selamlar bütün herkese....

murat dostum bu hafta sonu havanın durumuna göre kurtköy stabilize derim
antraman yapalım

:in: :in: :in:

uyar kudret abı cuma gunu hava guneslı 15 derece pazarada guzel olucagını dusunuyorum

21 Mart Pazar Kurtköy Stabilize yolcularıııı

Kudret Kurtcebe
Murat İçlek
Onur kahramann

Devamıı ??????

21 Mart Pazar Kurtköy Stabilize yolcularıııı

Kudret Kurtcebe
Murat İçlek
Onur kahramann
Semih Doru

Devamıı ??????

Bu hafta sonu yalova gitcem bi dahaki hafta sonu olursa katılabilirim.

dostlar önerim şu gebze pedal grubu
kısaca zedal dersek nasıl olur oylarınıza sundum

@hasan beşiroglu

o.k sadece bir öneriydi

şöyle düşünmüştüm
imzalarımız

gebze pedal grubu
zedal

gebzenin zesi pedal ın dalı

@Onur Kahraman

kurtköy stabilize

http://img697.imageshack.us/img697/5858/2604200920d6merli00124.jpg