Scudo Sports

Kocaeli

bende gölcükte tarihciyim halp benim öğrencim olma ihtimalin varmı?:)

Scudo
@soner kulak

Sanmıyorum hehehe üni okuyorum ben siz lise sanırım...ihtimal yok gibi :)

hayır ben gölcük myo da hocayım:) otomotiv 1isınıflara giriyorum.cuma günü oradayım.haberin olsun heheheheehe:D :eek:

• Beğen
Tepkiler: halp
@soner kulak

Wow hocam ben birgün okuldayım oda pazartesi otomotiv 2 nci sınıftayım EDE öğrencisiyim yani dört gün ford tayız neyse belki görüşürüz...:) Memnun oldum tanıştığımıza...

Üşenmedim yükledim. Soner'le yaptığımız c.tesi günü turumuzdan dikdörtgenler :D Bölge, Yuvacık Barajı üst kısımlarında bulunan soğuksu mevkiileridir. Malesef fotoğraf makinem bozulduğu için cep telefonuyla çekilmiş resimler. Hakikaten sıkı bir turdu. Buyrunuz.

harika kareler abi ve çok güzel yerler ya süpermiş ayaklarınıza sağlık bol pedallar...

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
fatih ve soner kardeşim gerçekten canım çekti güzel yerler gezmişiniz ayağınıza sağlık kaynaktan su içtinizmi bilemiyorum ama iştahım kabardı oraları görünce!

Ayaklariniza saglik. Guzel tur olmus.

Bisiklet hayirli olsun. Gule gule kullan.

• Beğen
Tepkiler: soner kulak
Akşam turları ne zaman yapılcak.

@kalpe8

Teşekkürler Abi, inşallah birgün yine beraber pedallama fırsatı yakalarız...

@halp

Teşekkür ederim dostum, beğendiğine sevindim, Selamlar...

@alperen bağcı

Var-mış. İki teker sayesinde bizde görmüş oluyoruz. İnşallah seni de aramızda görürüz. Selamlar...:in:

@cedrick41

Teşekkürler abi. Havalar düzgün giderse turlara devam edeceğiz inşallah... Selamlar, sevgiler

Çok güzel bir tur olmuş gerçekten ayağınıza sağlık ! Bu bölgeye geçen sene nisanda gitmiştik.

Veysel Dayı'nın yerine bisikletleri kilitleyip, tepeye tırmanıp karnımızı doyurduk, çayımızı kahvemizi içtik. Beraber de gideriz umarım birgün.

Fotoğraflar başka bir siteden alıntıdır.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu arada bisikletini de güle güle kullan. Çok güzel bir seçim yapmışsın.

• Beğen
@gurkan

Bu güzergahı daha önceden yaptığınızı biliyordum, aslında birazda sizden kopyaladık ;) ve ne zamandırda aklımdaydı. Sonunda kısmet oldu...

Teşekkür ederim dileklerin için, bigün umarım konvoy harekatı da yaparız... :D Selamlar...

helal olsun ibrahim

dostlar gebze kaplanları bu pazar sapanca tarafına doğru gidilecek velostikle
gebze tren istasyonunda olacağız Gebzeye varış 08:40 )

Bisikletin siftahını yapacak en iyi rotayı seçmişsiniz. Vay be neredeyse 1 yıl önce gitmiştik bu rotadan biraz da trekking katarak. Bacaklarımın sızladı şimdi o yokuşları tekrar görünce :)

Soner sen nasıl indin o taşlı patikalardan ince jantlarla, akorlarda ayar kalmamıştır ...

Bu haftasonu da hava çok güzel ;)

Güzel Bir yere benziyor Görünce İçim kaynadı birden ayaklarınıza sağlık bol bol pedallamanız dileği ile selametle...

• Beğen
Geri