@Berat Öztürk
Hocam ağva da pansiyon , motel tarzında kalınacak yer var mı? Bende bayramda çıkarım yola yol bisikleti var bende tek sırt çantası yeterli olacak bana ama gece kalmak için yer bulmak şart
@ahmetfarukad
Yorumları okurken Enduro bisikleti satıp da yol bisikleti alasım geldi bi an gerçi 2.20 lastiğiyle sedona 920 ile Derince den kefken e gitmişliğim var ama tam bir deli cesaretiydi
Hafta sonları Kocaeli içi veya Sapanca çevresi maximum 60-70 km’lik turlara icabet edebilirim. Şimdiden Ağva turunda yolun açık olsun,keyifli pedallar
Merhaba,
Kocaeli/Darıca bölgesinde aktif bisiklet süren var mı? Birde Kocaeli'nin Darıca'ya yakın olması başta olmak üzere başka yerlerde önerdiğiniz bisiklet sürme yerleri var mıdır acaba?
Peki ya önerebileceğiniz bisiklet sürmek için sahil olsun bisiklet yolu olsun yerler var mı? Örneğin fotoğrafınız da olan yer çok güzel bir yer acaba neresi orası Kocaeli de ise ?
@Mustafaclskn0
Darıca ve gebze bolgesini bilmem. Izmit çevresi,kartepe çevresi,yuvacık barajı çevresinde harika rotalar var.Resimdeki yer seka park izmit sahil
Herkese merhabalar. Kocaeli/Gölcük’te yaşamaktayım. Listede bizim bu tarafları yazmamışsınız ama olsun ben bir selam vereyim dedim ? Bisikleti hobi/spor amaçlı kullanmak konusunda yeniyim. O yüzden her türlü tavsiye ve bilgiye açığım. Herkese iyi forumlar ??
Herkese selamlar. Kocaeli/Gölcük’ten öğretmen bir kardeşinizim. Bisiklet merakım küçük yaşlardan sonra çok olmasa da son bir kaç aydır artmış bulunmakta olup bisiklet sahibi olmama yol açtı.
Ulaşım maksatlı aldığım bisikletimle bugün ilk kez 23-24 km civarı yol yaptım. Çelik mtb sahibi arkadaşımla yaptığımız bu yolculuk, yorucu ama eğlenceli bir deneyimdi benim için. Bu anımla ilgili naçizane fotoğraflar da paylaşmak istiyorum. Herkese iyi forumlar! Pedalınıza kuvvet! ??♂️