Scudo Sports

Kocaeli

@keremkucuk041Yeni 2 adet iç lastik al aşağıda verdiğim sıvıyı uygula dertlerden kurtul.

Youtube a ürünü yazarsan test videoları çıkar. Nasıl uygulandığı v.s. geziniyo kanalında özellikle güzel tanıtım ve uygulama videosu mevcut.

Ben kullanıyorum memnunum.

n11.com'dan Tyre Protector FormulaX HD Bisiklet Lastik Koruyucu Sıvı Zırh JEL seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Scudo
Merhabalar arkadaşlar bende cihan. Aranıza yeni geldim daha yeni kayıt oldum foruma. Ekonomi ağırlık olmak üzere hemen hemen tüm konular üzerinde araştırmalar yapıyorum ve gündemi sürekli takip ediyorum. Foruma katkım olur güzel zamanlar geçiririz diye düşünüyorum.İyi ve keyifli forumlar dilerim herkese...

Merhaba Merhaba Selam Selam Merhaba

4 tane Merhaba başlığı var neden?

Sürecek kimse de yok kalmadı. Tek başına takılmacalar...

Bu gün ihsaniye yukarısında sofular köyü dolaylarında bisikletli bir arkadaşa rastladık hatta selamlaştık beyaz sanırsam trek marka yol bisikleti vardı buradamı kendisi ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanları tanımadan yaftalayanlar engellenir. İşte niye sürecek kimse kalmadı. Diğer arkadaşlarda görsün.

@Melih Çolak O değildi yani ben ona benzetmedim ama emin değilim...

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@C.Koc
gölcük tarafını bilmem izmit , kartepe civarı benden sorulur :koptum:

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Herkese Merhaba,
Gölcük bölgesinde pedallayan arkadaşların kurduğu bir grubumuz var, bir süredir düzenli olarak pedallıyoruz. Tüm kondisyondaki arkadaşlara kapımız açıktır. Civardaki herkesin katılımını bekliyoruz.

Facebook Grubu: (link)
Strava: (link)
Instagram: (link)
Whatsapp: (link)

Herkese Merhaba,
Gölcük bölgesinde pedallayan arkadaşların kurduğu bir grubumuz var, bir süredir düzenli olarak pedallıyoruz. Tüm kondisyondaki arkadaşlara kapımız açıktır. Civardaki herkesin katılımını bekliyoruz.

Facebook Grubu: (link)
Strava: (link)
Instagram: (link)
Whatsapp: (link)

Son cemre de toprağa düştü ama halen sokaklarda kimseyi göremiyorum gençler hayırdır yaa :) yok mu bizimle Nüzhetiye şelalesine Doğançay şelalesine yuvacık barajına yol arkadaşı olacak birisi :)

Dün dizimi sakatlayarak sahalardan çekildim yoksa Eşme Ormanya falan gidiyoruz biz devamlı.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@KeremOktay

Geçmiş olsun reis kısa zamanda iyileşmen dileği ile..

@notforheaven

Başvuru yaptım :harika:

• Beğen
Tepkiler: KeremOktay
Geri