Scudo Sports

Kocaeli

Bugün kullardaki bit pazarında kuzenimle beraber geziyorduk , gözüme Salcano city sport 40 ilişti . Bisikleti inceledim , sıfır gibiydi hatta sıfırdı . İnternetten baktığımda fiyatı 1200 ccivarındaydı . Satıcı ise önce 700 sonra 600 TL dedi . Şüphelendik tabii ... Pazarda biraz daha gezdikten sonra tekrar o tezgaha geldim ve satıcıya garanti belgesinin olup olmadığını sordum satıcı ise ;

- kardeşim bunlar çalıntı , siz gidip bisikletciden sıfır alın başınız belaya girmesin dedi.

Dikkatli olalım , çalıntı mal almak hırsızlığa teşviktir . Çatır çatır satılsada çevremizi bu konuda uyaralim .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Çalan usta değil demek ki....

Deseydin ya niye garanti belgesini çalmamış çalan [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
Merhabalar, uzun süredir bu forumdayım, ismim Safa.
Vardiyalı çalıştığım için her zaman vaktim olmuyor ancak gece gündüz fazla ayırt etmiyorum gezmek için. Genelde; Derince taraflarında İzmit ve çoğunlukla İzmit in köy yollarında gezerim.

Bisiklete binmekten keyif alanlara selam olsun.

Buda bizim 16 senelik emektar.
d29e3d98815c8e1b93e622fdfc15995c.jpg

EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdide vardiyadan mı yazıyorsunuz benim gibi.

Usta bu bisiklet niye akraba evliği gibi gidon yol, lastikler tur muhtemelen 700x32

Foto çınarlıdere mi...

Henüz güzel bir yol bisikleti toplayamadım idarelik buna takım duruyor öyle keyfi kaldı biraz. Yeni alma konusunda kararsız kaldım.
Adres Çınarlı dere evet. [emoji57]

EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
Siz bence tur bisikleti alın sürdüğünüz güzergah gereği. Mesela mosso 24 viteslere bakabilirsiniz ben kullanıyorum gayet memnunum

Başta tur bisikletlerin bakmıştım ancak daha sonra uzun yol almak istediğimde o kadar keyifli gelmedi Kron dağ bisikleti var elimde geniş yollarda rüzgara yenilmeye başlıyorsun ve bisiklet belli bir hızı geçmiyor, orjinalliğini bozmak istemediğim için bu bisikleti gecici bu hale getirdim. Bursa ve Yalovaya gittim ve çok konforlu bir şekilde yol aldı.
Yeni bisiklet toplarken bu gidonu aldım biraz fiyatlar artınca uygun kadro bulamayıp buna taktım. Orijinal halinde burgu aero bar lı düz gidon mevcuttu. Köy yolları 90% asfalt yapıldığı için artık daha ince tekeli bisiklet kullanılabilir bence tavsiye ederim gidecek olan varsa. Sadece Sevindikli tarafında Bi hafriyat kamyonları sıkıntısı var.

Önümüzdeki yaza kadar muhtemelen Kron Rc2000 veya benzeri bir Carraro alacağım.

Huawei P20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Umuttepeden tahtalı göleti oradan da çenesuyuda indiniz harika bir rotadır. Tam tersi bir için sağlam kondisyon gerekli.

Tur gidicek zamanda yok, kimsede yok...[emoji848][emoji848][emoji848]

Ben bu aralar vakit buldukça Maşukiye yönüne doğru pedallıyorum .

Uzunçiftlikten sonraki kısım oldukça müsait . Çift şerit yol , emniyet şeridi de geniş . Rampa var , iniş var , düzlük var .

Kocaeli'de rüzgar kuzeydoğu yönünden estiği için tam rüzgara karşı gidiyorsunuz ama olsun kendinizi daha iyi geliştirirsiniz .

Genelde Acısu'ya gelmeden askeriyenin sonundan dönüyorum , bir defa Maşukiye'ye bir defada Derbente doğru devam ettim .

Sizlerede bu rotayı tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: pancama
Seka kampa neden gitmedin ki

Seka kampa altyoldan daha önce hiç gitmedim , üst yolda kalabalık oluyor diye o tarafa pek girmiyorum .

Aslında yaz tatilinde ormanya'ya gidecektim bisikletle ama koca tatil bitti, gitmedim .

Vakit dar oluyor , ya hava kararacak oluyor ya başka isim oluyor fazla dinlenemeden geri dönüyorum zaten :) @Taxonera

Sekakamp da ormanya da k.çeşme gitgel 50km. 18 yaşında dinlenme nedir yaw ben 40yaşında yapıyorum dinlenmeden

@TaxoneraYaşın küçük olması sıkıntı zaten , hava kararmadan evde olma çabası :)

Dinlenme deyince saatlerce durmak gelmesin aklınıza ama 1 saat sürünce 12dakika ayakta durmak veya normal oturmak gerekiyor diye okumuştum bir sağlık dergisinde.

Su ikmali , telefon bildirimlerine bakma falan filan ... Oturacak bir yer bulursam (durak vb.) otururum biraz .

Kondisyonum sizin kadar iyi olmadığından kaynaklanabilir veya koltugumun rahatsızlığından :)

Smoking var mı

En iyi tur arkadaşım. Çok güzel sesi var. Ben istersem konuşur, istersem şarkı söyler....

10 numara 5 yıldız.... [emoji106][emoji106][emoji106]
8d9ed53ae4f052cfef04d219ae3a4282.jpg

@TaxoneraBen mi hocam ? Asla sigara içmem .

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@TaxoneraMüziksiz olmaz evet. Telefon + Deezer, birde kablosuz kulaklık . [emoji106][emoji106]

Huawei P20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AspartusBisiklet sürerken kulaklık kullanılmaz. Sağ kulağa sadece belki.

O yüzden bunu kullanıyorum.

Bugün nereye pedallasam acaba...

Geri