Umuttepeye kolay gidersen şayet kent ormanı girişinden devam et biraz ileriden sağ derincenin köylerine giden yol var beton yoldur. İnişli çıkışlı güzel bir parkurdur. Issızdır ama alışkanlık yapar
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Kingebu
selam hocam 82 kg rampa için biraz fazla öncelikle yağ yakımına öncelik verin bağçeşmeden inmeden umuttepeye çıkılabilir , kulfallı , arızlı olabilir ama oralarıda hep rampa bence aşağıya inip tempolu sürüşler yapmanızda fayda var
Brisa'nın lastik kokusu solunmuyor artık, ben çok sıkıldım o kokudan ama sanırım tek düz parkurda orası. birde e5 köprüsünü kullanmadan karşıya yahyakaptandan transit geçebilsek süper olacak.
Bende bi rota var. Ama grup ile zor herşey burada kalır. C.tesi müsait olan varsa gidebiliriz belki ama hava da güven vermiyo. Artı gördüğüm kadarı ile 18yaş altı ile o kadar km yapmayınız
@Taxonera 18 altıyım ama ne oluyor anlamadım. Lastik patlama ihtimaliniz mi artıyor. Ya da arabalar bilerek üstünüze mi kırıyor reşit olmayan birini görünce.
@senegallimurro18 yaş altı olunca sıkıntı olur benim kendi düşüncemdir. Kimseyi bağlamaz.
Şayet bir sıkıntı olursa Allah korusun kaza, yaralanma v.s. olursa reşit olmadığınız için aileniz dava açabilir oğlumu kandırdınız bizden izin almadan gitti sizin yüzünüzden başına bunlar geldi v.s. gibi
@Taxonera ya doğru diyorsunuz iyi çok güzel ancak muvafakatname denilen bir şey de mevcut yazılı belge yani. Velim gelip de size kandırdınız oğlumu vb.. diyemiyor. Haberiniz olsun.
@Taxonera Abi konuşmama gerek yok diye düşünüyorum elbette 40 yaşında biri olarak anlaşamamanız doğal arada 2 kuşak var. Ancak ben dinlemeye geliyorum sizi bu şekilde kendimi geliştireceğime inanıyorum. Çok isterdim yaşça büyük ve tecrübeli birinin bana ışık tutmasını grup sürüşü istememin bir sebebi de budur.