Scudo Sports

Kocaeli

@Kingebu hayirli olsun sanirim en uygun rota kosekoy e kadar olan Bisiklet yolu

Scudo
@Kingebu hayırlı olsun. Bizim buralar komple iniş çıkış tabi. İlk zamanlar zor olacaktır. Ancak gölkay park iyi bir başlangıç olabilir.

Aynen bende onun için tepelerde tercih edilen rotalar var mı diye merak etmiştim.Sorun bayırı geri çıkmak en ideal asri mezarlık yolu gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@KingebuBagcesme-sarper Eski İstanbul yolundan bekirdereye inip çarşı uzerinden tekrar bagcesme ye çıkılabilir . Bazen de tam tersini yaparsınız .

Zamanla umuttepe'ye doğru da tirmanabilirsiniz .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umuttepe opet in oradan çocuk oyuncağı

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı forumlar abilerim. 17 yaşımı bitirmek üzereyim ve bu yaz kocaeli içinde bir bisikletçide çalışmak istiyorum. Bildiğiniz bir yer var mıdır çırak arayan?

@samurusov
Decathlonda çalışan bir arkadaşım var ancak bisiklet bakımından çok reyon toplattırdıklarını söyledi.Amacım bisiklet tamiri konusunda bilgi ve tecrübe edinmek olduğu için mahalle arasında bir bisikletçide decathlon’un yarısı ücretle çalışmak daha cazip geliyor .

@samurusov
Decathlonda çalışan bir arkadaşım var ancak bisiklet bakımından çok reyon toplattırdıklarını söyledi.Amacım bisiklet tamiri konusunda bilgi ve tecrübe edinmek olduğu için mahalle arasında bir bisikletçide decathlon’un yarısı ücretle çalışmak daha cazip geliyor .

@senegallimurro
taşpınara bisiklet hüner bisiklet buralara uğra sor ama sanmıyorum çırak alacaklarını şansını dene :)

selamın aleykum arkadaşlar.

gebzede aktif bisiklet gurubu kurmak istiyorum hafta sonları uzun turlar yapabileceğimiz sıcak kanlı sohbet düşkünü arkadaşlar arıyorum
yada grubu olan arkadaslar varsa yazsın tanışalım :)

Akşamları M.Ali Paşa'dan çıkıp yürüyüş yolu üzerinden Köseköy'e gidip istasyon ışıklardan kuzey yönünde ilerliyorum . Otobana paralel olarak ilerleyip Alikahya Merkez'den Kentsa yoluna çıkıyorum . Oradanda Yahya kaptan üzerinden tekrar eve geliyorum . Aşağı yukarı 15km lik bir güzergah oluyor .

Rota güzel tavsiye ederim fakat bazı yerler aydınlatmasız ve çoğu yer ıssız özellikle Kentsa yolu baya korkutucu :)

@Volume1

Körfez'de gideceğin en fazla sahil kenarından Körfez - 60 evler :)

@Taner James ben Tütünçiftlik-şirinyalı yapıyorum. 25 km filan. Tabii e5 den gittiğim için biraz tehlikeli olabiliyor. Ama emniyet şeridi diye tabir edilen yol aralığı bence yeterli.

@Muad dib

Ben henüz sezonu açmadım ramazan sonrası artık.

Bende Körfez - Seka Park - İzmit - Bazen Gölcük oralarda takılıp geri geliyorum.

Şirinyalı taraflarına hiç gitmedim.

@Taner JamesHocam sizi dün yürüyüş yolu brisa mevkiinde görmüş olabilir miyim ? Veya sizin bisikletinizin aynısından kullanan birisidir :)

@keremkucuk041

Geçen sene olsaydı olabilirdi :) oralardan çok geçiyorum çünkü. Ben sezonu açmadım kısmetse ramazan sonrası açacağım sezonu.

Birde bisikletimi değiştirdim bizde şu meşhur laf gibi ("bir gün herkes yola gelecektir") yol bisikletine geçiş yaptım. Scott şehir bisikletim vardı artık performans anlamında yetmiyordu zaten adı üstünde şehir bisikleti amacına ters :)

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Herkese selamlar ramazan’ı bitirdik herkese iyi bayrmalar dilerim.Şunu sormak istiyorum.Bisikletimi ve aksesuarlarımı topladım izmit bağçeşme’de oturuyorum.Bu civarda kondisyon yapabileceğim bir parkur, bisiklet yolu yada tavsiye edebileceğiniz bir rota var mı ? 1.65 boy ve 82 kiloyum o yüzden bir iki sefer bağçeşme de bayır çıkarken çok zorlandım.

Seka park,
yahya kaptantan baslayan bisiklet yolu
Yuvacik barajinin oradan bisiklet ve yuruyus yolu (yol bisikleti ile zor)

zaten sormamda ki amaç o bayırı inerim fakat çıkışı beni çok zorlar başlangıç olarak.Aradığım o tepelerden bir mevki var mı onu merak ettim ;)

Geri