Scudo Sports

Kocaeli

@tuzer
Bende Kocaeliliyim. Arkadaşlarla aramızda bir atasözü var "Şaşırdık mı? Hayır." diye. Sanırım konuyu özetliyor. Sadece bisiklet değil, herşey hayret verici bu ülkede.

• Beğen
Tepkiler: orkuteren
Scudo
@tuzer Güneşlı bir pazar günü sekapark bisiklet yolu en beteridir her zaman bir kere yandan bisikletli çarpması sonucu takla attım başka bir zaman 33 ile giderken çimlerin arasından çıkan itilen çocuk bisikletine çarpmaktan kıl payı kurtuldum (muhtemelen ölürdü çocuk tam kafasına gelecekti teker ailesi farketmedi bile).
Seka girişine parkeden arabalara şöyle yapıyorum aralarından pedal basarak geçmeye çalışıyorum biryere tutunmadan pedallara basarak.Bazen gidon ve pedallar sürtüp derin çizikler oluşuyor bazen hiçbiryere sürtmeden geçebiliyorum artık oraya park eden adamın şansına bağlı bende kasıt yok.Çarşıdaki bisiklet yoluna girmiyorum yandaki araç yolundan araçlarla beraber gidiyorum donuşte sahile indiysem direkt d100 e çıkıyorum inanılmaz hızlı ve güvenli şehir içine göre eğer işim çarşıdaysa yine içeriden araç yolundan devam

@Emre ÖzhanOndan sonra "aaaa.... geçmiş olsun kaza yapmış..."

hata kimde karşı taraftadır tabi tabi...

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taxonera d100 e sadece perşembe pazarı ve kand. sapağı arasında çıkıyorum bu yorumunuzu tam anlamasamda önceliğimin güvenlik olduğunu belirteyim sonuçta şehiriçindede az kaza atlatmadık

• Beğen
Tepkiler: erdal41
@Emre Özhan Ben ne olursa olsun yanlış park yapan arabaların çizilmesine karşıyım hata hatayla kapatılmamalı...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@C.Koc mesajımda belirttiğim gibi bende kasıt yok.Bazen cizilir bazen çizilmez (genelde çizilmiyor) nereden geçeceğim peki geçecek yermi arayacağım bisiklet yolundan geçmeye çalışıyorum cezasıda olan yere bi zahmet park etmesinler.
Sanki elime çivi alıp çiziyorum dedimde böyle diyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Emre Özhan niyetim polemiğe girmek değil güzel kardeşim tamam sende haklısın ama yazından anladığım kadarıyla çizilirse çizilir ben ne yapayım havası sezinledim ben zaten kasti bir şey yapıyorsun demedim ama bile bilede lades demek oluyor gibime geldi seninki neyse sen daha iyisini bilirsin...

@C.Koc evet düşüncelerimi doğru anlamissiniz senelerdir oradaki araçlarla mücadele ettik polisi aradık şikayet ettik vs artık uğraşmak insanlarla yuzgoz olmak istemiyorum.oraya plastik dubaları ezerek üstüne çıkarak park etmiş araç gördüğümde aman bu adamın arabası cizilmesin yazık arabaya ben başka yol bulayım geçmek için demek yerine boş bulduğum yerlerden yavaşça geçmeye calisiyorum.zaten başka yerde olmuyor geçmek için bilirsiniz orası dolu olduğunda nasıl geçit vermez

• Beğen
Tepkiler: samurusov ve C.Koc
@C.Koc siz bu arkadaşla pek karşılaşma ihtimaliniz yok.

Sizinle aynı whatsapp grubunda idik. D.dereden siziniz biliyorum.

Ama ben inşallah denk gelmeyiz Allah muhafaza valla...

@Taxonera
Önyargının böylesi.Kendi düşüncelerimi açıklıyorum ve alıntı yaparak nerede kaza yaparsam yapayım suçlunun ben olacağım imasında bulunuyorsunuz sizinle beraber hiç tura çıktık mı? peki siz heryere kaldırım ve bisiklet yolundanmı gidiyorsunuz? Anayollarda alkollü veya dikkatsiz araç sürücülerinin ölüme sebebiyet verdiği kazalarda bisikletlerimi suçlu buluyorsunuz? her ne pahasına olursa olsun.
9 yıl oldu bu işlerin içine gireli ilk defa sizin gibi 1 yorumdan karakter analizi yapıp insallah denk gelmeyiz allah muhafaza gibi şeyler söyleyen birine denk geliyorum.(gerçekten üzüldüm)İnsanları önce tanıyıp sonra yargılayın

• Beğen
Tepkiler: erdal41
@tuzer
bence belediye'nin büyük hatası var tam çarşının göbeğine üstelik yürüyüş yolu olan en işlek yere bisiklet yolu adı altında kıytırık tabele koyup bisiklet yolumuz var demek saçmalıktır ve insanların burda suçu yok tek yol var oda mecbur yürümek zorundalar
kandıra sapağından başlayıp köseköyde biten bisiklet yolu gibi olsa eyvallah ama çarşı içine böyle bisiklet yolu tamami ile saçmalık
ben ordan hiç gitmedim yan yoldan giderim hep zaten gidilcek yol değil :)

Şimdi izledim hiç bir amaca hizmet etmeyen video gereksiz.

Bisiklet yolunu beğenmeyen belçikada hollanda da yaşasın.

Tramvay yapıcam diye bisiklet yolunu infaz edildi.

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@Melih Çolak benzer hata gölkay bisiklet yolunda var.Muazzam bir yer,doğa belkide Kocaeli nin en iyi bisiklet yolu ama yan taraftaki yürüyüş yolunu mıcırlı/kumlu yapmışlar dolayısıyla bisiklet yoluna giren bebek arabaları bir kısım yayalar vs kızamıyorum o güzelim geniş yaya yolu çogu yayalar için yok hükmündedir

@Emre Özhan
doğrudur hocam oraya uzun zamandır gitmedim seka park ve kandıra sapağı-köseköy hattı kurtarıyor bisiklet yolunu şehir içi rezalet kaldırıma tabela koymuş belediye bisiklet yoludur diye yayalar nerden gidicek uçarak mı bisiklet ile yaya ortak olamaz

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
@Melih Çolak çarşıdaki bisiklet yolu da facia carsidan yahyakaptan girise kadar olan kisim skandal resmen carsidan donerken isiklardan karsiki serite giricen kaldirimda agaclarin ve yayalarin arasindan kandira sapagina kadar gidicen asil skandal yahyakaptana gecis tam virajin ortasindan karsiya gecmek zorunda kalirsin (bisiklet geciti orda) araclar seni goremez cok islek yer kazaya davetiye tekrar sag seride gecicende gobekten karsiya gecicen.biliyorsunuzdur orayi

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Emre Özhan kandıra sapağı göbeğinden bahsediyorsun öyle anladım :) kesinlikle araçlar vurup geçer hiç görmez bile ışık var anca ışığı beklemen lazım oda her zaman yanmıyor akşam iş çıkışı yanıyor bir tek izmitte bisiklet yolu sıkıntı trafik ondan sıkıntı bu yüzden normal araba yolundan devam yapacak bişey yok :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Arkadaşlar yanlış şeyler için mücadele veriyorsnuz.Bisiklet yolları için değil düzgün planlanmış şehirler için savaşın.Türkiyenin hangi şehrinde doğru dzgün avm yeraltı otoparkı gibi otoparkı var apartmanların?Ya da cuzi fiyatlı düzgün otoparklar ne kadar yaygın?Yol kenarına pak edilen arabalar sorunu komple çözülse bile büyük bir yük ortadan kalkıyor bırakın ösenli şehir düzenlemyi.Bu tür şeyler halledilince zaten bisikletlilerde rahat ediyor.

Kocaeli de bisiklet sürülebilecek en iyi yerler nereleri? Özellikle körfez de var mı?

Heryerde bisiklet sürülebilir önemli olan şoförlerin size nasıl davrandığı ...

Dün M.ali Paşa'dan çıkıp biraz tırmanış yapayim kondisyonum artsin diye Tepeköy-Bayindirlik tarafına gittim . Dönüşte Otoban Bekirdere Viyadugunun altından biraz ilerledikten sonra Cephanelik Mesire alanina yaklastigimda arkamdan gelen apaçi bir civic sürücüsü korna ile taciz etti defalarca bastı ... Yanımdan geçerken saçma sapan haraketlerle beni korkutmaya çalıştı . Soğukkanlı davrandım . Takip mesafesini koruyarak dikkatli davrandım . İleride kasiste de önümü kesmeye çalıştı .

Anladığı dilden konuşurdum ama mahalle belalı bulaşmak istemedim yanimda telefon olmadığı için 155e 'de ihbar edemedim .

Normal yollarda yayalarla tartisiyorsunuz , Karayollarında araçlarla bilmiyorum ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri