@Volume1Şuana kadar hiç problem yaşamamıştım bu türden , Bisiklet yoluna park eden araçlar vb. ile çok karşılaştım ama düşünüyorum baya adrenalinli bir olaydi . resmen önümu kesti adam ama ben yermiyim tabiki hayır
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@keremkucuk041 hocam ne uğraşıyorsun hatta hangi biriyle uğraşacaksın geçsin gitsin soldan artık hiç muhattap bile olmuyorum korna çalmış laf atmış falan can sıkmaya gerek yok mutlu mutlu çevir pedalını
Arkadaşlar Değirmendere den birazdan ( 19.00) yola çıkacağım ve başiskele sahile gideceğim. Gelmek isteten katılmak isteyen varsa yazabilir. Belki duruma göre rotayı uzatabiliriz.
Biraz dinlenicem ve dönüşe geçeceğim.
Dönüşü de gerçekleştirdim. Güzel bir akşam sürüşü oldu. Yaklaşık 30 km.
Kocaeli BF olarak iftar düzenleyelim mi arkadaşlar ? Herkes için uygun orta bir yer belirleyip.
Herkese selamlar.Bende yeni bisiklet alıp foruma katıldım.29 yaşındayım ve lise yıllarından sonra ilk defa bisiklet bindim sayılır.Yaklaşık 2 aydır niyetliydim bisiklet almaya ve araştırıp Carraro 227 sportive satın aldım.Öncelikle biraz kilo sorunum var.Bağçeşme de oturuyorum haliyle baya tepe ve sürekli rampa var.Bu bölge de güzel kondisyon yapabileceğim bir rota var mı?