Scudo Sports

Kocaeli

Hafiftir o bisiklet eline alıcaksın yukarıda tutarak aralarından geçiceksin arabaların. Böyle bir yol izleyeceksin.

Ben artık saygı beklemiyorum, onlar sana duymuyorsa sen onlara saygı duyacaksın@keremkucuk041

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@sercanadliBende sekapark otel civarında 5-6kisi yolu kaplayıp yuruyen dangalaklara zil çaldım ,
burasi bisiklet yolu diye ikaz ettim . Ne farkeder dedi keşke çarpsaydim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sercanadli
@TaxoneraPedallari - gidonu çarptira çarptira geçmeliyim yoksa olmaz :D

insanların malina zarar vermek çok kötü birşey , masumane silecekleri kaldiralim en azindam :)

@keremkucuk041Haftasonları bisiklet yolu yayalara aittir. Siz daha geniş olan sahil tarafından gidiceksiniz lütfen saygı

Karamürsel'de "Motosiklet giremez" tabelasının önünden motosikletle ara gaz verip sahile dalan genç yaşlı tonla adam var siz nediyosunuz :D Sabah koşusu yapıyorum arkamdan, dibimden motosiklet geçiyor. Burası Kocaeli Welcome to KÖYDEN İNDİM ŞEHRE CITIZENS LAND.

Not: Bu sabah Sekada 9.30 da halk koşusu var ben gidiyorum, başka giden varsa mesajlasın tanışırız :D

Edit: Yarış bitti dalağımı yolda bıraktım:
20180429_093815.jpg
20180429_103230.jpg

(link) (8 dk+ hatalı strava [kapatmayı unuttum] )

Kocaeli de düzgün bisiklet satıcısı nerede var? Şişman bisiklet ve taşpınar bisiklet haricinde bisiklet satan yer yok mu

@Volume1Şişman satıcı olarak en geniş ürün yelpazesine sahip. Taşpınar mahalle bisikletçisi. Şişmandan başka yok.

Orda yoksa aradığınız netten alın servisi izmitte var ise kurulum için

@keremkucuk041
Bugün bu posttan sonra sekada böyle birşeye rastlarmıyım dedim rastladımda:
Screenshot_20180429-223253.jpg
Sanırsam aynı yer aynı yol :)

• Beğen
Tepkiler: erdal41
@samurusov
Bugün 5 gibi geçtim sekaparktan. Aynı yerde bitane Fiat Linea vardı. Yani değişmiyor hocam. Geçerken sileceklerini kaldırdım.
Plajyoluna gidene kadar etmediğim küfür kalmadı. Bilerek bisiklet yolundan gittim içerisi kalabalık diye. Geldiğimi görüyorlar zil çalıyorum yinede yoldan çekilmiyorlar. Önüme atlayan mı dersin yolun ortasında durup fotoğraf çekilen mi dersin. Bitanesinin yanından söylene söylene geçtim,ne yapalım burasıda yol diyor.
E ablacım sen araba yolundan yaya olarak gidiyormusun dedim. Ne alakası var diyor. E ben nerden gideyim bu yolu bisikletlilere tahsis etmişler diyorum hani nerde yazıyor öyle kural mı var diyor.
Ya sabır.
Bisiklet sürenlerin çoğaldığını gördükçe çok seviniyorum fakat böyle anlayışsız insanlara denk gelince de çok sinirleniyorum.

@samurusovÇünkü o bir mercedes :)

Neyseki sizde geçecek kadar yer varmış ...

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@sercanadli
İstanbul'da bisiklet yolunda piknik yapanlar var bunada şükür (!) :)

ÇE O ME A RE (Bunları gördükçe aklıma Farcry Primal'daki ilk çağ mağara insanları geliyor, isteyen ırkçılık diyebilir, bu gerçeği değiştirmez.)

Mercedes BMW sahipleri sadece aracı değil yolları da satın alıyorlar fiyat farkı o yüzdendir. Keşke sadece bisiklet yolları yaya yollarıyla sınırlı olsa.

Bunlarla uğraşılmaz arkadaşım hangi birisiyle uğraşayım. Bir bisiklet keyfim oluyor onu da mahvedemem.

eski Bisikletimde önceden havali korna vardi , tek çare o ... :)

Zıplayarak yolu açarlar :D

• Beğen
Tepkiler: sercanadli
Körfez'de oturuyorum. Bazen minibüsle işe giderken yol bisikleti ile gidenler görüyorum. Şehirlerarası transit yoldan gidiyorlar genelde. Ben hep yan yolu kullanıyorum bisikletle gittiğim zamanlarda. Sıkıntı oluyor mu. Aslında o yol daha iyi gibi geliyor bana ama araçlar çok hızlı geliyor. Battı çıktı tünellerde gelip çarparlar diye korkuyorum. Yan yollarda da minibüs durakları falan sıkıntı oluyor.

İzmit küçük yer. Bisiklet için kötü bir şehir. Her ne kadar bisiklet yolları olsa da şehrin fiziki yapısı pek mümkün değil. Bazen ben de yürüyüş yolunda yürürken ister istemez bisiklet yoluna kayabiliyorum. Yani orada bisiklet yolu baya bir saçma. İzmit'e ancak yerden yüksekte bir bisiklet yolu şart :) Araçlara zaten diyecek bir şey yok. Adamlar apartman girişine bile araç park ediyor. Nerede en ufak boşluk bulurlarsa kendilerinin hak sahibi olduğunu düşünüyorlar.

Tek başıma Akmeşe Yolundaki Ketenciler Göletine gittim , keyifli bir gezi oldu .

Toplamda yaklaşık 35km yaptım .
f86f8d93b3fad14c7596406d032c279c.jpg
6b876c2695f8895eddd6ff86c34abe9f.jpg
56be4e9f824ec3d3ddebba19f67efdfa.jpg
e0922abb65031c212428092de35c12e1.jpg

Kahve keyfi
71f7a536103d33b2d5d429d02baa3dfe.jpg

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Özledim valla şu yolları...
8273267a481ba9798606ecd0eb754800.jpg

@tuzer kavga etmemek elde değil arkadaş ya nasıl kör cahil bir memleket olduk çıktık anlayamıyorum . Ya öküzler solda koskoca yürüyüş yolu var yürüsene ordan.

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Geri