Scudo Sports

Kocaeli

@notforheaven teşekkür ederim. Yuvacık barajı iyi bir seçenek oldu. Deneyimledikten sonra yol durumu hakkında genel bir bilgilendirme de yazarım.

Ayrıca tavsiyede bulunan diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Scudo
@irtemonogirtSelenin ucu aşağı doğrudur. Ucunu kaldırmanız gerekir aslında youtube da videoları izleyebilirsiniz sele ayarı gibi arama yaparsanız

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: irtemonogirt
@imumutkilicİkamet neresi bilmyorum ama bisikletleri aracınız ile kou nun oradaki kent ormanı kapısına kadar gidiniz onun önündeki yoldan sağdan gidiniz ve biraz sonra sağ doğru bi yol ayrımı var derincenin köylerine giden yol. Yol betondur. Süper bir rotatır.

• Beğen
Tepkiler: imumutkilic
@Taxonera Tavsiye için teşekkürler, google maps den rotayı buldum bize uygun gözüküyor. çok teşekkürler.

@imumutkilic o yol mapstan de takip ederseniz tahtalı göletine gider. oradan eğer kodisyonunuz iyi ise çenesuyuna inebilirsiniz ki bu dediğim rota 65kmdir. Kazasız pedallamalar. Ama aynı rotaya ters gidemezsiniz yani çenesuyundan tahtalı oradan beton yol ve umuttepe

• Beğen
Tepkiler: imumutkilic
@mpala 18 nisan Çarşamba Akşamı Kobidos Sekapark a gelicek. Onlara katılabilirsiniz. Kobidosun facebook grubu mevcut ordadan bilgi alabilirsiniz.

Sizin ikamet lokasyon neresi. Kobidosun haraket yeri köseköy taraflarında

@Taxonera teşekkürler bilgi için.
ben sekaparka yakin oturuyorum aslında. Kobidos facebook haricinde bir mecradan duyuru yapıyor mu acaba. Sanırım her çarşamba tur var, bu hafta olmasa da ileriki haftalarda katılmayı umuyorum. Ama saat konusu biraz sıkıntılı işten 6 da çıkınca anca sonuna yetişirim herhalde.

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Bende az önce Mehmet Ali Paşa - Çarşı - Bagcesme - Sarper - Topçular -Eski İstanbul yolu ve tekrar M.Ali Paşa rotasında sürdüm .
Kobidos'unkine de katilmak isterim bundan sonra ...

5cd145156ca2e7e77487d9abca97c914.jpg

Geçici olarak bunu kullanıyorum , asıl bisikletim tx150 .

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
f173fcc79b.jpeg

Bu pazar inönü yaylasına çıkmayı düşünüyorum.Kamp atıp geri dönerim.Eşlik etmek isteyen varsa haber verebilir.

Yarın sabah izmit belediyesinin turuna ardındanda Kobidos'un turuna katılmayı düşünüyorum . Kobidos kesin değil .

Aramızdan katılacak var mi ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[emoji113] ben

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@TaxoneraHocam bisikletiniz neydi tanımak amacıyla soruyorum . Yaniniza gelirim bende kron spx 500 var siyah-beyaz arka bagajli :)

Bende değirmenderedeyim bu çevrede olan pedallamak isteyen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim telden de irtibata geçeriz...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yks sınavlarına kadar günübirlik turlara katılabilirim (hiç tur yapmadım). Özellikle mtb, dağ macerası vs seven varsa, Kocaeli/Karamürseldeyim :)

Yarın bir tur planımız var 2 yada 3 kişiyiz planımız ihsaniye sofular akçat yapabilirsek oradan karamürsel değirmendere sabah 8 gibi başlamayı düşünüyoruz katılmak isteyen olursa bilginize hayırlı akşamlar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Gölge Dağ
Burasi sekapark , hiç boş kalmıyor . Geçecebilecegimiz kadar dahi yer birakmamışlar .

Silecekleri kaldırılarak uyarildi , yakınlardaki ekip otosundan yardim istedim 155'i aramamı soyledi ...

Nasıl bir yol izlemeliyiz ? Galiba çekici gelmesi için başında beklememiz gerekiyor .
19713984d6f18aa64a8643dc9f3efa15.jpg
46ff730f9ce225de82b873de2bd195ea.jpg

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@keremkucuk041
hangi biriyle uğraşacaksınız hocam dün ordaydım lüks model mercedes tam mavi yolun üzerindeydi insanlıktan anlayan zaten duyarlı davranır ama nerde ..

Ben de 60 evler sahilde bisiklet yolunda sürerken teyzeler söyleniyordu. Bunlardan da aman geldi falan diye. İyi de teyze sen bisiklet yolundan gidiyorsun. Orası bisikletliye ayrılmış yer. Ne yapacaktı insanlar arabaların arasından mı gitsin canını tehlikeye atsın.
Bizim millet olarak genel sorunumuz var. Maalesef kültür meselesi. Daha bizim milletin alacağı çok yol var bu konuda.

Geri