Scudo Sports

Kocaeli

Merhaba luxocculta.Foruma hoşgeldin.

Carrefour önünde 7:30'da buluşup yola çıkacağız.Deniz otobüsü sefer saatleri hakkında bir bilgim yok, eğer sabahın o saatlerinde varsa sefer atla gel.

Scudo
Arkadaşlar,

"Her pazar yeni bir tur" sloganıyla yola devam ediyoruz. Bu hafta da Sapanca gölünü turlayacağız. Maşukiye-Sapanca-Arifiye-Dereköy-Eşme-Uzuntarla-İzmit şeklinde bir rota izlemeyi düşünüyoruz (90km). Tur duyurusunu yarın yapacağım. İlgilenenler özelden iletişim kurabilir.

Bu pazarki Menekşe yaylası turumuzdan sonra traktör gibi ses çıkarmaya başlayan Castello bisikletim ile yola devam.Bakarsınız Çilekeş Castello daha önce kullanmadığı izinleri kullanarak erken emekliye de ayrılabilir.

bende ızmıtenım tur duzenleyenler yarıs perıodları sonrasında 150 km ye kadar sızlere eslık ederım bana mesaj atablırısınız...

Bu pazar Sapanca gölü etrafında turumuz olacak.Takaya arkadaşımız yaklaşık tur rotasını ve diğer ayrıntıları sanıyorum bugün yarın başlık olarak açar.
Görüşmek dileğiyle

Akşamları İzmit merkezde, marinada, seka parkta, yahya kaptanda arkasında flaşörlü yeşil-siyah bir bianchi görürseniz ahanda o benim :)

@muratk

Görüşürüz.Seka parka geliyorum arada.Kapkara bir bisiklet ile :)

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım.
yakın zamanda gebzeden istanbul boğaz turuna çıkmak istiyorum,ayrıca alternatif gezilerede açığım.
katılmak isteyen herkesi beklerim.

• Beğen
Tepkiler: calbiyik03
merhaba arkadaşlar bende yeni xc2000 aldım sakaryada okuyorum. sakaryada bi faaliyet göremiyorum acaba sizinkilere katılabilirmiyim?

zodijackyl
forumumuza hoş geldin. Yaptığımız organizasyonlara katılabilirsin. Memnun oluruz. Adapazarı tarafına da gitme durumumuz olabilir. Duyurusunu yaparız.

• Beğen
Tepkiler: zodijackyl
toplanalım birgün eskihisar turu yapalım yaa.cem sevin'de gelicek.zaten okulların açılmasına şurda ne kaldı:D

yakında zeytinli rock fest var balıkesirde bisikletle gitmeyi düşünüyorum ama yanımda bir kaç kişi olması gerek

Geri