Scudo Sports

Kocaeli

MACHOO
Bir öğrencim antremanlarına katılıyor. Çocuğa söyledim ama daha haber getirmedi.
Ben de tanışmak istiyorum kendisiyle. Tabii hafta içi derslerim geç bittiği için vakit kalmıyor malum hava da erken kararıyor. Bir hafta sonu inşallah.

Scudo
ne zamandır yapmayı düşündüğüm umuttepe üzerinden geredeli, kaynarca, çubuklubala üzerinden kandıra yoluna çıkış ve tekrar izmit'e dönüş parkurunu Coşkun ile tamamladık.

Özellikle umuttepe'den sonrasını İlkbahar'da görmenizi isterim. Zira bu mevsim biraz soğuk :). Yıllık izinim Ağustos'ta olduğundan İzmit-Ağva arasını BU yol üzerinden gitmeyi düşünmüştüm ama aşırı sıcaklardan ötürü vazgeçip keşifleri Kandıra çevresinde (toplamda 200 km.ye yakın) günü birlik kısa parkurlar halinde yapmıştım.

Yanlız gitmek herzaman keyifli olmuyor. Coşkun'a da (her ne kadar antremansızım dese de!!) eşlik ettiği için çok teşekkür.

kalpe8
Resimler hazır ama upload etme işi kaldı. Bir de güzergahı elimde ayrıntılı harita olmadığı için gösteremedim. Son inişteki toprak yol da bir anlamda iyi keşif oldu.
Dağ etaplarında böyle bir sorun var; düzde en düşük hızla da olsa ilerleyebiliyorken karşında aşman gereken bayırlar olunca çıkmaktan başka seçeneğin kalmıyor. Bir kaç bayırda yürümem ve seni bir hayli bekletmiş olmama rağmen yolda kalmadığıma seviniyorum.
Tabii bu biraz da kondisyon kadar mukavemetle ilgili. Göbek yapmadan önceki yıllarda spor yapmış olduğum için kasları aradığın yerde bulabiliyorsun.
Tabii 55 km'nin üstüne bir gün dinlenmem gerekti, bir de yeni seleye alışamayan yerlerimdeki ağrıları eklemeliyim. :)
Yine de güzel bir keşif oldu.

bir ara da kosekoy uzerinden akmese oradan da kandira yolna cikalim. Yol uzerinde umuttepe gibi cok sert yokusumuz yok. Ilkbaharda gitmistim. Cok guzel ve rahat parkurdu. En guzeli de o kadar yorgunlugun uzerine Izmit'e pedal cevirmeden inmekti.

Pazar gününü boşaltmaya çalışırım.
"Bir gün de evde kal, bize vakit ayır." diyen birilerinin evde olması hem iyi hem de yan etkileri olan bir süreç.
Hava biraz soğuyacak galiba. Kar yağmur olmazsa gidilebilir.

Arkadaşlar bugün İzaydaş tarafına gidip tepelerden Kandıra yoluna çıktım. Şehiriçi tur bölümüne detayları ekledim fotoları sonra müsait olduğumda koyacağım.
Tek yorumum parkur güzel ama hava çok soğuk!!!

slm arkadaşlar bizde izmitde yazın kartebe taraflarını geziyoz kışın daha cok dağcılık yapıyoz bi hafta sonu ayarlayalım tanışalım

kalpe8 o saatte çıkınca tabii ki soğuk olur. :) Özdilek'te spor ürünleri reyonunda güzel montlar gördüm. Ağır ve kaba da değillerdi. Fakat 240 ytl civarı fiyatları. İndirime girerse alırım. Yağmurdan ve soğuktan korunmaya lazım.

kadi61 cumartesi-pazar vakit oluyor. Bir ara görüşelim.

valla önemli olan rahat giyinmek. O kadar kalın kayak montunu üzerine geçirip bisikletle gezmek çok da rahat olmasa gerek...

Yok öyle kalın ve hareket edemeyecek kadar kaba değildi. Malum değişik hava koşullarında sürmek icap edebiliyor. Bir de ben işe de bisikletle gidip geliyorum.

bu pazar kartapedeyiz bilginize... sabah 9 da tırmanıyoruz 8.30 da garda olun okıeyy...0538 443 69 25

gelmeyi çok isterdim ama maalesef bu hafta sonu buralarda değilim. Size şimdiden kolay gelsin. Yazın ben de tek başıma çıkmıştım. 1000 metre'de canım sıkıldı geri dönmüştüm hatta scott takımı da antreman yapıyordu.

nereye benide bekleyin pzar günümü çıkıyoz bende gelebilirim...

@özgüç

özgüç kalın giyin abii...trene halkevinde 8.20 de hazır ol .o.k.y..0538 443 69 25 bana cepten daha rahat ulaşabilirsiniz.düdük ışık ve yansıtıcı elbise yanınızda bulunsun tamamm...hadi görüşürüz. pazar günüüü

MACHOO
pazar geziniz nasıl geçti? Gelmek istiyordum ama dün abimle gezme planımız vardı. Köseköy'den çıkıp Çenesuyu'ndan yukarı şelaleye gidip geldim. Yıllardır gitmemiştim. Resimleri vakit bulursam eklerim.
Ayrıntıları bekliyoruz.

@MACHOO

abi gece geç yattığım için uyanamadım ya kartepeyide çok istiyodum ama :(

kartepe turunu yaptık iki kişi çıktık baymineral ve ben manzara müthiş gelen olmadı ama yinede zevkliydi..

@MACHOO

zirveye kadar ciktiniz mi? ne kadar surdu?

Geri