@Aytaç DİREK aytaç abi sizin orda yol bisikletli kişiler var @kerem oktar mesela bugün yalova antremanı yapmış kendisi hatta whatsap grubu var kocaeli yol performans diye
@profmillerson her pazar halk turu oluyor saat 9 da yahya kaptan eğitim pistinde arasta parkın hemen yanında oraya gelebiirsin turdan sonra kahvaltı oluyor 10.30 gibi bitiyor ondan sonra herkes istediği yere turunu yapıyor bunlara katılabilirsin hem tanışmış olursun hem yolları öğrenirsin
@Melih Çolak @Melih Çolak hocam güzergah konusunda pek sınıkıntım yok ama ben asfaltı pek sevmiyorum. Hatta bir planımda 5-6 günlük bisiklet kamp yapıp Aytepe civarlarına bisiklet parkuru inşa etmek.
Eğer gelmek isteyen olursa parkur kurmaya yardım etmek isteyen gelir. Hem parkur kalıcı olacağından daha sonra istediğimiz zaman gideriz oraya gibi düşünüyorum.
@profmillerson parkur fikri çok iyi ama aytepe uzak umuttepe kent ormanına ne dersiniz ? hem yakın hem antreman amaçlı gidilebilir aytepe çok uzak ve her defasında oraya çıkmak zor olur @Aazam bisiklet çok yaygınlaştı artık ve gruplarda çoğaldı hocam eskileri pek bilmem ama günümüzde turlar,antremanlar , geziler rutin olarak gerçekleşiyor
@Melih Çolak hocam olabilir ama parkurun birazda ulaşılabilir olması gerekiyor ki bilen bilmeyen gelip orasını burasını kırmasın. Birde aytepenin oralar çok yeşil. Kent ormanını pek bilmiyorum. Benim parkur dediğimde atlama yerleri hariç, tahtalarla çakılan duvarlar. Atlamalar sonra olsun
@profmillerson parkur fikrinizi beğendim. Aytepe tarafına gitmiştim.Bisiklet sürmek için güzel yerler var orada. Destek olmaya çalışırım. Kent ormanı ulaşılabilirlik açısından daha uygun olur ama. Geçen gün arkadaşlarla çınarlıdereden toyla köyüne kent ormanının içinden gittik. güzel yollar var. tam mtb'lik. tırmanışta var bolca. aklınızda olsun.