Scudo Sports

Kocaeli

@@AKTÜRK ALİ@
Sen perşembe günü çınarlıdere ye gittin mi?

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
hayır hocam köyümdeydim

@Taxonera Yeşilova da,mekan olarak pek iç açıcı bir yer değil ama işçilik leri iyi...

@silent_ship
Oradan "şu var mı? Var. Kaç para? İyi ver 1 tane" şeklinde alışveriş yapılır.

• Beğen
Tepkiler: AnılDemir41
Herkese iyi geceler.

Bugün çevirmeli olan vites kollarını yeşilovadaki bisikletçide (memnun kaldım) 60 TL karşılığında mandallı olan shimano ile değiştirdim.Vites kolu ve fren kolu tümleşik olandan bulabildim ancak. çevirmeli kolları çöpe attık. vites kollarımı aldım yanıma belki ilerde kullanırım.

Decathlon'dan eldiven (20 küsür TL) , iki adet iç lastik (12,90 TL) , lastik tamir kiti (4,5 TL gibi bir şeydi) , pompa - lastik değiştirmek için plastik levyecikler (3'lü) - çakı şeklinde anahtar takımı (bu üçü set halinde 49,90 TL) ve jelli ped (24,90 TL) aldım koltuk için . sele yinede rahatsız. (bir çare varsa önerilere açığım)

Kask siparişimi vereceğim yarın. ( Dys Storm Kask Dys102300) 54 küsür TL'ye düşmüş.

Bisiklet için ön ve arka lamba almam gerekli (önerilerinizi bekliyorum)

Işıklı hız ve mesafe ölçer de lazım (önerilerinizi bekliyorum)

Sekaparkta gece sürüş yaptım. Parkın sonunda fabrikanın orada köpekler kovaladı, yakalayamadılar. 20 km yol yapmışım telefonun gps programı yanlış göstermiyorsa.

Bu işin sabit yatırımı bayağı varmış. Bu kadar tahmin etmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@silent_ship Hocam selamlar, diğer aparatları vs bilmem ama 54tl'lik kask ne kadar sağlıklı düşünmek gerek. Durumunuzu bilmem ama diğer aparatlardan önce iyi bir kask alın. Işık, yedek alet edevatları sonra da alırsınız. Benim aldığım kask 180 tl idi indirimli vs 130-140 civarına geldi. Ortalama kalite bir kask sanırım 130-200tl arası bu fiyatların altına pek düşmeyin derim.

Bugün Sakarya pedalladım. Yarın için bir plan var mı acaba ?

Kask normalde 150 civarı. İnternette 54 e düşmüş. Marka model yazdım bir bakabilirseniz memnun olurum. Bana da fikir verirsiniz.

Seka park kaç kmlik bir parkur?

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@silent_ship "İndirimli" kısmını dikkate almadan yazdım. 54tl'yi normal fiyatı olarak algıladım. Bir çok mağazada 150 tl civarına satılıyor dediğiniz gibi. Markayı bilmiyorum ama yaygınlığından iyi ve yeterlidir diye düşünüyorum. Kazasız sürüşler.

Sekaparktan sahilden çok da fazla kopmadan en uzak nereye kadar gidebilirim. Mesela gölcüğe kadar gidilebilir mi? sahilden oraya kadar bisiklet için yol var mı?

@Kerryn 1 saat içinde Suadiye üzerinden Kartepe zirve yapacağım.Müsaitsen gel katıl.

@silent_ship
Hayır yok o şekilde mimar sinan köprüsünde biter yok o kadar. Gölcük tarafına gitmek için en güzel zaman bayram sanatlarıdır. Trafik az. Ramazan bayramında karamürsel e kadar gitmiştik toplam 87km.

@Aytaç DİREK Kartepe zireveye gelmek isterim ancak daha yeni olduğumdan çıkamayabilirim diye düşünüyorum. Orası için biraz alıştırma yapmak gerekmez mi?

Siz hep sekapark a mı çıkıyorsunuz o zaman salı ve sonraki günlerde sabah 7-9 arası sürerim.

Güzergah ikinci etaptan başlarım. Valilik köprüsüne kadar orda yürüyen merdiven ile karşıya gene ordan kandıra sapağından bisiklet yolundan köseköye kadar yol biter zaten git-gel 26km falan.

@silent_ship
Sizi ilk önce çınarlıdere ye çıkarmak gerek. Çok kısa kolay bir tırmanış

@Taxonera iyi olur ama hafta içi iş var. saat 08:30 09:00 gibi işte oluyorum.

Bu sabah servetiye karşı köyünden menekşe yaylasına çıkacaktık aslında bir arkadaşımızla, işi çıkınca ertelemek zorunda kaldık. İyi bir deneme olacaktı.

@Aytaç DİREK Bana yazdığınızı zannetmişim :) O yüzden cevap yazdım :D

biraz önce baktım yandex mapden, sekaparktan nayla kafeye kadar belkide daha da ileriye gidiliyor. sadece yelken klübünün orada sahilden yol yok. şimdi gidip deneyeceğim o güzergahı bakalım nereye kadar gidebileceğim. gelmek isteyen varsa buyursun.

Sekaoarkın bir ucundan diğer ucu 6 km. Yelken kulübünün orası hariç nayla kafeye kadar rahatlıkla gidilir. Fuarın arkasında da köprü var. Yeni başlayanlar için güzel antreman yolu olur diye düşünüyorum

3,9 km imiş yanlış ölçmüşüm

3,9 km imiş yanlış ölçmüşüm

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@silent_ship
Sizde akıllı telefon var sanırım bu forumu daha aktif kullanmak istiyorsanız. Tapatalk uygulamasını kurun konulara yazılan cevapları anlık alırsınız

Benim telefon lumia 1320 . Bir bakayım mağazada varsa kurayım, hiç denemedim daha önce. Sadece izmitteki bisiklet kullanıcılarının olduğu bir grup varmı? Mesela whatsap grubu gibi.

Öyle bir grup yok. Bir kaç kişi bir araya gelip kırıyorlardır herhalde bizde kurmuştuk ama sonra dağıldı.

Whatsapp grup özelliği fazla kişi olduğu zaman kullanışsız ve rahatsız edici bir durum meydana getiriyor. Bence 10kişi max. daha fazla olunca olmuyor

Geri