Scudo Sports

Kocaeli

Arkadaşlar merhaba,

İzmit'tekiler için bir bisiklet WhatsApp grubu kurduk, tur vs. paylaşımları için. Şimdilik 4 kişiyiz. :) Katılmak isteyen bana mesaj atabilir...

Scudo
@kvnccelik
Ben gruba dahil olurum ama turlara biraz zor vardiyalı iş hafta tatili var ama yok v.s. müsait olursan elbette

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@silent_ship sekapark tan sahilden kopmadan naila Cafe nin içinden geçip ileride ufak bi patika çıkışı var orayı kullanıp e-5 ile refüj arasında kalıp az ileriden Başiskele sahil e inip sonundan bahçecik girişinin oraya çıkabilirsiniz.buradan sonra gölcük e kısa bir mesafe kalıyor kavaklı girişine kadar e-5 kenarından gidiliyor.trafiğin az olduğu günlerde iyi bir rota.ben sekapark ncity köprüsü kandıra sapagi bisiklet yolu ve oradan köseköy girişinden dönüyorum bu roto bulvar civarındaki yol çalışması harici tavsiye edebileceğim bir rota dır.bende çok fazla vakit ayıramıyorum haftada 2 akşam gibi.müsait zamanımızda beraber bu rota yi çizebiliriz...

Kocaeli'de bisiklet lisansı çıkartan oldu mu? oldu ise nereden çıkardı? (konum)

Körfezdeki gençlik merkezine mail attım cevap olarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başvurmak gerektiğini söylendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Derincedeki buz pistinin oradaki mi?

Teşekkürler.

Bisiklet lisansı ne için çıkartılıyor? Bizlerinde çıkartmasına gerek var mı?

@Taner James @silent_ship yarışlara katılmak için sanırım. Amatörlere gerek yok.

Dediğiniz kurumun nerde olduğunu bence valiliğe telefon açarak öğrenebilirsiniz yada giderek yakın iseniz. Valilik kampüsünde olma ihtimali olabilir.

@silent_ship
Nasıl yok ben üyeyim cep no gönderin dahil edelim

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selam. mtb bisikletime barend alacağım.Barend sanki biraz daha rahatlık sağlıyor kullanırken.

Bisikletim Mtb ama sonuçta dağda kullanmıyorum. (dağda da kullanmaya başlayacağım ama) Çoğunlukla şehirde kullandığım için kullanırken birazda konfor olsun istiyorum. Gidon yükseltmek nasıl olur?Maliyetli bir iş midir?

vites kollarını mandallı olanlarla değiştirdim, çevirmeli sevmediğim için, bakımını yaptırdım. elciklerini beğenmediğim için değiştirdim. ucuz elcik taktım daha çok hoşuma gitti. 70 TL harcadım. barend takmayı düşünüyorum. bu kış olmaz ama önümüzdeki baharda lastikleri de şehir ve hafifi arazi için olanlardan almayı planlıyorum.

Btwin Rockrider 5.1'e yukarıda saydığım harcamaları yapmaya değer mi?

kask, lamba, çanta, tamir takımı v.b. aldım ancak onları her zaman her bisikletle kullanabilirim.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Barend kullanmak tercih meselesi ama farklı tutuş pozisyonu kazandırdığı için işe yarar. Lastikleri de değiştirirsen asfaltta kullanımda seni biraz rahatlatır. Dağda, bayırda, bozuk yollarda da kullanıcam diyorsan bisikleti değiştirmene gerek yok.

@silent_ship

• Beğen
Yarın Gölcük-Suadiye-Kartepe yapacağım.Yol bisikleti olan arkadaşları beklerim.

• Beğen
Merhabalar;

Ben kısa süreliğine izmite ailemi ziyarete geliyorum tabiki bisikletimide getiriyorum siz değerli arkadaşlarla tanışıp pedal çevirmek isterim müsait olan arkadaşlar burdan veya telefon üzerinden msj yoluyla ulaşırsa tanışıp beraber pedal .çevire biliriz ilginiz için şimdiden teşekkürler

Bol pedallı günler.

• Beğen
Tepkiler: NzF
merhaba. Whatsapp grubuna alabilir misiniz?

@Aytoldi aynı whatsapp gurubu bizim grupta da var bi burak ama :)

Geri