Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@Emrah Özşahin
Elektro şok cihazi alin kendinize it kismi cok korkuyor onun sesinden ve yaptigi kucuk captaki kivilcimdan. Ben daha korkup kacmayan kopek gotmedim

• Beğen
Tepkiler: eled
Yok mu bugün bir şey ? Hava mis gibi. :D

Haftaya artık

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kvnccelik, ben ve @eyupaltindal haftaici 2/3 aksam is cıkısı ter atma amaclı cıkıyoruz. Bu suruslerimiz 1.5~2.0 saat arası suruyor. Bir de hafrasonları uzun tura cıkıyoruz, sabah erkenden cıkıp, oglene dogru donuyoruz. Eyup kardes tatil bitsin haftaya plan yapalım.

Selamlar.

SHV-E210S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@omur_ms

Benim görüşüm ülkemizdeki mevcut yol durumunu goze alacak olursak MTB kullanılmasa bile en temiz en düzgün yolda en kötü ihtimalle hybrid bisiklet gerekiyor. Ülkenin neresi olursa olsun en iyi asfalt 3-5 km ilerleyip sonra yamalar ve engebeler başlıyor ve bu da yol bisikletine ve kullanıcının popoya tam anlamıyla işkence :). Ben 1 günde Derince den Kandıra ya Sedona 920 ile gittim ve döndüm ortalama 100 km yaptım. Maxxis ikon lastiklerim sayesinde akıcılıktan çok şey kaybetmedim. Vel hâsıl ı kelam, ben MTByi herkese öneririm özellikle doğa ile iç içe olmak isteyen bisikletcilere. Doğada gezecek o kadar çok yer var kiii...

Selam arkadaşlar. aranıza yeni katıldım.

Geziler olursa ben de katılmak isterim.

B'twin rockrider 5.1. var. arkadaşım üst model bir bisiklet alınca bende buna talip oldum. ilerde bu bisikleti parçalarını değiştirerek geliştirmeyi düşünüyorum.

Akşamları bazen seka parkta kullanmayı düşünüyorum. sizce nasıl bir parkur olur. birde , izmitte bisiklet malzemesi alacağım uygun neresi var? örneğin kask, eldiven, suluk v.b.. bakımını da yaptırabileceğim yer önerisi olursa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Bulvar da şişman bisiklet var yada internet alırsın.

BEN DE DECATHLONDAN ALMANI ÖNERİRİM HEM UCUZ HEM DE ÇEŞİT FAZLA AYRICA ŞİŞMAN BİSİKLETTEN ALMANI ÖNERMEM FİYATLARI ÇOK PAHALI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ZAYIF

İzmit te müşterisi ile ilgilenen işi bilen gerektiğinde parça temini edebilen bisikletçi olarak ta Nur bisiklet Mehmet usta yı tavsiye ederim.ben işçilik ve alakasından çok memnun kaldım.yanındaki yaşlı amca da işin eski usta larindan...

@Jacobox
Nerede bu nur bisiklet peki?

Geri