Scudo Sports

Kocaeli

@Kerryn Dostum eyvallah ya. Bildiğin yanıbaşımda varmış böyle bir yer. 1.6 KM olarak gösteriyor google umarım doğru yerdir.

Scudo
İkamet neresi gençler

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmitteki o güzel yolllar bizde olsa keşke.

Onu sormadım @nevzatsercanoktay evin ikameti neresi parkur arıyorsun ya hani çınarlıdereyi bilir misin oraya götüreyim seni ordan umuttepe gidilir ama yolu bilmem ne dersin

Yarın Kartepe yapayım diyorum, gelmek isteyen var mı...

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@Ahmet Teke tapatalk hayırlı olsun [emoji3][emoji3][emoji3]

kondisyonunuz iyi ise çınarlı dere çok güzel bir parkur... arabaları atış poligononun oraya bırakıp asfalt sonrası
toprak zeminde benim bir denemem olmuştu... umut tepenin üzerinden asfalt yol üzerindende E-5 teki acıbademin oraya hızlı bir iniş var,çıkış zor ama iniş çok zevkliydi...

Ben yarın sabah çenedağ şelalesine çıkıyorum izmitte olupta çenedağ şelalesini bilmeyen arkadaşlara şiddetle öneririm bisiklet ile birlikte fotoğraf çekmek için birebir bi mekan :) bana yol arkadaşı olmak isteyen olursa başımla beraber beklerim

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Ben de çalışıyorum. Yoksa gelirdim :) cenedaga gitmek hep aklimda ama bir türlü gidemedim. Hafta sonu gitmeyi dusunuyorum. Yol bisikleti ile gidilir mi. Mtb de var gerci ama yol bisikletini daha çok seviyorum

@AnılDemir41
Çınarlıdere den çıkılıyor değil mi farklı bir yer değil.

@nevzatsercanoktay kaçırma

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
@Taxonera

Çenesuyu caddeden çıkıyorum ben şelalenin yanına inmek baya bi sıkıntılı ama şelalenin yanına inen yolda ip desteği yapılı 40 metre kadar çok dik bir bayır var. Aklınızdaki yer böyleyse aynı yerden bahsediyoruz :)

Merhaba arkadaşlar mtb parkuru soranlar olmuş suan askerdeyim son 23 günün kaldı döndüğümde eşlik ederim sizlere mtb diyince akan sular durur benim için :) nerdeyse gitmediğim yer kalmadı size önerim Çınarlı dere harika bir antreman yolu.
Çınarlı dereden Umuttepe ye çıkan patika yol var 6 km kadar yolun en son 1.5 km si %8 eğimli rampa sonra Çenedağ zirve burası da harika bir patika yol ve bol rampa manzara şahane başka bir onerecegin yolda golkay parkın ordan pasasuyu yolu inişli çıkışlı bir patika yol. Yuvacık barajını etrafını dolaşan patika yol var burayı şiddetle tavsiye ederim bide serindere kanyonuna inen patika yol ilk başta cikiyorsun sonra iinuyorsun :) cephanelik burayı tavsiye etmem geçen sene ve ondan önceki sene yarışlar olmuştu burda çok pis bi mekan sürekli lastik patlayan patika yolları var
en önemli mekanda Kartepe dir benim için kuzuyayla tabiat parkının ordan başlayan patika yol zirveye kadar gidiyor burayı tavsiye ederim
23 gün sonra görüşmek üzere bu sefer bomba gibi bir mtb ile dönüyorum hafif mi hafif karbon mu karbon :)
birde strava kayitlarimda bu yollar mevcut ordan bakabilirsiniz

@AnılDemir41 en son gittiğimizde şelaleye inen ipler yoktu.
yinede iniliyor. şelalenin etrafı cok pisti. Çadır kurduğumuz yeri temizlemiştik. Muhtemelen tekrardan aynı halini almıştır. hatta o kadar fazla don vardı ki arkadaşlar şelalenin adını don şelalesi koyduk. Millet donuyla geliyor, donunu şelalede bırakıp gidiyor.

IMG-20160821-WA0162.jpg

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Melih Çolak Melih bitmedi mi askerlik daha ya?:))) Senden yol bisikleti için de şöyle güzel rota tavsiyeleri bekliyoruz.Bu arada Yuvacıktan Aytepeye kadarki çıkışı keşfettim.Öttürüyor adamı resmen,keza Kartepe aynı.Ayrıca Göcük-Karamürsel-İznik yolu da fena değil. Buealar dışında rota tavsiyen var mı?

• Beğen
@Aytaç DİREK bitti bitiyor inşallah abi :) evet Aytepe , kazandere , servetiye aynı yol üstünde olan yer buralar doğa ile iç içe ama rampalar çok can yakıyor çıkmaya değer mi bence fazlası ile değer :)
valla yol bisikleti ile Yalova yolu dediğin gibi güzel dümdüz ben Sakarya yolunda yapıyordum antremani tavsiye ederim Doğançay'a kadar olabilir Hendek sapagindan dönebilirsin yollar musait. Rampa içinde ücyoldan Umuttepe ordan Derince yoluna çenedağı na çıkan yoldan da iniş var harika bir güç antremani olur, Gölcüke giderken İznik yolu var dağ içinde asfalt tavsiye ederim tırmanış hep en son Karamürsel sınırı içerisinde caminin ordan aşağıya Karamürsel yoluna çıkıyor , uzuntarla da çok güzel bir tatlı tırmanışlı yol var avluburuna kadar gidiyor o yolusa tavsiye ederim hemen esmeye gelmeden petrolün ordaki ışıklardan sola sapiyorsun :) Kandıra yolu var tehlikeli ama tam bir güç antremani için birebir kandiraya kadar gidip kaynarca ya sapıp ordan Sakarya yoluna çıkabilirsin.
Körfez ilimtepe olabilir çok sert tırmanışa sahip bir yer manzarası harika ama :)

@Melih Çolak Hepsini not ettim. Gölcük-İznik,Gölcük-Kandıra ve Gölcük-Sapanca Gölü tam tur yaptım.Bu rotaların daha çok gideri var.Diğer yazdığın yerleri bilmiyorum oraları araştıracağım şimdi,Umuttepe,ilimtepe ve Derince taraflarını.Bana düz yoldan çok tırmanış lazım zaten.

• Beğen
@eyupaltindal
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Geri