Scudo Sports

Kocaeli

@Jacobox beklemek mi bekletmek mi? Çınarlıdere aşırı bir tırmanma yok. Kesildiğiniz yerde hooop ben kesildim dersiniz. Herkes sizi bekleyecek kadar saygılı insanlarınızdır sanırım. Yani ben öyleyim açıkçası. İsterseniz bir gün beraber gideriz normal günde yolu öğrenmiş olursunuz. Ben şöyle söyliyim. Acıbadem hastanesi önünden 6km. Siz Gültepeden çıktıysanız burada her türlü çıkarsınız.

Şunu belirtmek isterim. Özellikle bisikletini değiştirmek isteyenlere. 21vitesli almayın. 24vites ve üstü alın. Bende 21vites salcano üsküp vardı. şimdi 24vites mosso var. ciddi anlamda fark var. 1-1 vites çok rahat. bu da neden kaynaklanıyor dişlerin sayısından.

Scudo
izmit'te güvenebileceğim bir bisikletçi var mı? bisiklet ile alakalı rahatsız eden birkaç şey var(vites ayarı vs). istanbul'a gitmek istemiyorum açıkçası..

@E.r.k.a.y
@E.r.k.a.y, ben de her zaman Hüner'e giderim. Elinden her iş geriyor adamın ve gayet ucuz. @omur_ms, siz de Hüner Bisiklet'e muhakkak gidin derim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@Tahir Keskin teşekkür ederim. bu piyasayı iyi bilmiyorum, sadece aklımda olsun diye sormak istiyorum. ufak tefek teknik sorunları çözmek için ne kadar söylerler sizce? en azından tartabileyim, çok diyorsunuz diyebileyim diye soruyorum:) bir de "mahalle bisikletçisi" abiler yol bisikletini görünce ellemeye korkuyorlar açıkcası. yaptıracağımdan değil de en azından o bakışları görüyorsunuz:) hüner bisiklet deneyimlidir diye düşünüyorum?

@omur_ms
Adam hak geçecek diye yüksek fiyat söylemeye çekiniyor resmen. Şöyle örnek vereyim: Benim bisikletin fren tellerini, kablo kanallarını, orta göbeğini ve aynakolunu değiştirdi; 32 TL mi ne tuttu. :D
Yol bisikletinden anlar, eskiden Brisa takımınındı takım bisikletlerinin bakımlarını yapıyormuş.

• Beğen
@omur_ms
Rica ederim. Yalnız Mustaf abi biraz aksidir. :) Gözün korkmasın. :D

@Taxonera
Yapacakmiyiz turu ağabey ona gore hazırlık yapacağız

@Taxonera gelen arkadaş ların bekliyeceğinden şüphem yok ben kimseyi yavaşlatmak istemem sadece.hafta içi yolu görüp öğrenmek mantıklı.benimde Kron 21 vites 24 vites in dişli sayısı bayırlarda çok fark ediyor ise bisikleti yada en azından dişli değişimini düşünebilirim...

Arkadaşlar ben katılamayacağım ama sizler kendi aranızda anlaşıp gidebilirsiniz. Kimse ben geliyorum gibi bir şey yazmamış. Sadece mesajı beğenmiş bu geliyor mu demek.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın sabah 10'da Kartepe çıkışına başlayacağım.Eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum.

bisikletim yol bisikleti kartepeye uygunmudur uygunsa ben eşlik ederim

• Beğen
Bayramda Bi etkinlik yapalım izmitliler :) 100km aşagı olmasın ama

Geri