Scudo Sports

Kocaeli

Bu akşam bağcesme den üçyol a inip Kandıra sapağı tarafından bisiklet yoluna girip Köseköy e gelmeden geri dönüp çarşı üzeri uğur mumcu üst geçitinden geçip seka park ve geri dönüp Gültepe üzerinden Umuttepe yokuşundan eve çıkmak isterken rampa ortasında 22.km de bisiklette inip yürüme ile karışık dinlenerek biraz bisiklete binerek sanırım 26 km civarı bir antreman yaptım. Yokuş çıkmak büyük kondisyon ve sağlam ciğer istiyor,gözüm korkma di desem yalan olur.umarım ilerideki günlerde daha iyi performans im olur.ilk defa android programi endomondo kullandim tavsiye ederim...

Scudo
@Jacobox Gültepe den yukarı sadece viyadük altı çok dik onun dışında çıkılır. Bir tavsiye yokuş eğer o viyadük gibi dik ise durup dinleneyim sonra gene sürerim deme o kadar diklikte bisikleti harakete geçirmek isterken Allah korusun bisikletin önü havaya kalkıyor. Ya bitir yada indikten sonra düzlüğe kadar sürme

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
Bu arada endomondo ve stravanın arayüzleri çok karışık geldi bana. Ben runtastic kullanıyorum.

@E.r.k.a.y
Gölkay parkın ordan devam edip çayırköy mevkine gelin ordaki camiden sol tarafa inen toprak yoldan devam edin yol çok taşlı ve çukurlu birazda rampali pedaliniza kuvvet :)

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
@Taxonera evet viyadük altı çok dik fakat yorgunluktan veya acemilikten daha aşağıdan dinlenmeye başladım, yarı yürüyüp yarı binerek idare ettim.strava bana da karışık geldi beceremedim,fakat endomondo yu beğendim...

• Beğen
Tepkiler: tinan
@Jacobox bisikletçiler genel olarak Strava'yı kullanıyor... Ben de Strava'yı kullanıyorum, gayet kullanışlı ve rahat.. tabi endomondo kolayınıza geliyosa o da güzel bi program.. ;)

@ilkeromurtag kardeşim biraz geç oldu, belki de gittiniz ama yine de cevap vereyim dedim :) dediğin gibi yürüyüş parkurundan devam edince tırmanışa geçip şelaleye gidiyosun.. Ama şelale hizasında durup bisikletleri bırakacaksınız, bıraktığınız yerin hemen yanında aşağıya dik bi iniş var, halat falan ağaca sarılı, ona tutunaraktan aşağıya inebilirsiniz.. Bence inin, görmeye değer. :) birkaç fotoğrafla tarif etmeye çalışayım..

selale.jpg selale2.jpg IMG_1731.JPG IMG_1737.JPG

@muratkidiri aynen gittik fakat aşağıya inilebildiğini bilmediğimizden çaresizce tepede oturup izledik ama artık öğrendiğimze göre tez vakitte ineriz hocam çok sağol iyi oldu bu :islik::Danlatım da bilmeyip de gidecekler için tam kıvamında olmuş çünkü biz şansa burada kesin bir şey çok girilip çıkılmış buraya diyerek durduk çünkü orada.

Varmı arkadaşlar gezi bu hafta sonu?nedir plan

@muratkidiri bisiklet çi oldum dediğim gün strava yi kullanıcam dün akşam ki yokuş çikma tempomu gordukten sonra önümde uzun yol olduğnu anladim.şimdilik endo kolayıma geliyor.tavsiye için tşkler. ..

• Beğen
@Jacobox @ilkeromurtag @tinan
@Uzeyir Sağlık
@omur_ms

Merhaba arkadaşlar

15.04.2016 Pazar günü Çınarlıdereye kahvaltıya gitsek kimler gelir. Stadın orda buluşulup saat 08:00 gibi. O caddeden herkes ne isterse poğaça börek simit v.s. ne isterse alır. Çınarlıdere'de kahvaltı yapılır. Tanışma sohbet v.s. Sonra çınarlıdere de sonunda kadar bir tur. Daha sonra isteyenler daha uzak yere tura gitmek isterse gidebilir. Çünkü ben öğleye kadar müsaitim.

Mesajı görüp gelmek isteyenler varsa cevap yazabilir. İllla mesajta bahsettiğim arkadaşlar davetli diye birşey yok. HERKES DAVETLİDİR.

Hayirli forumlar izmit merkezde jant akortu ve genel bakimini yaptirabilecegim iscilik ve fiyat olarak önerdiğiniz bisikletci var mi. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

@Jacobox
Ben yanımda bir kişiyide getirmek istiyorum bizde pazar günü çınarlı dere düşünüyorduk sabah erkenden ama 8'de hep birlikte olmak daha hoş olur beni yaz abi

@epsilon91 umuttepeden sonra orman deposuna gelince sağ yola girdik. Oranın devamında ne diye geçiyor bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: epsilon91
@Taxonera güzel bir fikir fakat tek tatil günü sabah 8 de buluşma çok cazip gelmedi.bir de beni düşündüren dediğin güzergah in eğim li yol olup olmadığı. Tek başıma yaptığım ufak gezilerimde anladığım kadari ile daha öyle Bayır tepe gezecek kondisyona sahip değilim.böyle bir buluşmaya gelip yolda kimseyi beklemek istemem...

• Beğen
@MehmetAliB.
Onu da tramvay yolu için sıyırdılar bakalım ne olacak

Geri