Scudo Sports

Kocaeli

Dönüşte aynı yolu kullanırsanız birkaç yerde gerekiyor.Aslında D-100 ü kullanmak istiyorum ama açıkçası riskli olacağını düşünüyorum.Bu yolda en az 15 dak geri atıyor beni

Buradan planlanan gezilerle ilgili bilgi paylaşımı yapılabilir diye düşünüyorum.Aktif üyeler kesin görecektir sonuçta

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
Scudo
Fotoğraflar eski istanbul yolu üzerinden sanırım çok güzel tam istediğim gibi bir güzergah fakat 1 haftalik bisikleti çi olarak beraber yapacağımız bir gezi de kondisyon um yeterli olurmu bilmiyorum.cumartesi leride çalışıyorum @erddogan92 kardeşim fakat bir pazar günü konuşup beraber bir rota çizip gezebiliriz izmit liler olarak...

Benim elemana da bir iki aksesuar ekledim.ön arka aydınlatma,jel sele kılıfı, suluk,kadro arası çanta ve küçük bir zil.yol bilgisayarı da alırsam tamam gibi...

Dosyalar

• 20160417_200714_LLS-01.jpeg
    20160417_200714_LLS-01.jpeg
    182,3 KB · Okunma: 14
@Jacobox yol bilgisayarı olarak akıllı telefona kurulacak olan urban biker adlı program yada Runstatic olabilir bir adet telefon tutucu ile mükemmel oluyor ben bunu kullanıyorum http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160418/313d5ff7ef0ea2e80f86f1bb06b3854e.jpg

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
Bilgi için teşekkürler @Taxonera strava yükledim fakat henüz kullanmamistim.önerdiğiniz programları hemen yukluyecem...

Çok güzelmiş bu gerçekten

Strava nın ara yüzü bana karmaşık geldi. Ama forumda Popülaritesi yüksek bir program tercih sizin

23 Nisan Cumartesi günü Çınarlıdereye gitmeyi planlıyoruz. Gelmek isteyen????

Kesin olmamakla birlikte buluşma noktası Sekapark 2.etap Alaçatı muhallebicisi önü. Saat 8:00 - 8:30 civarı

23 Nisan Cumartesi günü Çınarlıdereye gitmeyi planlıyoruz. Gelmek isteyen. Buluşma Noktası Sekapark 2.etap Alaçatı Muhallebicisi önü.

Saat 8 : 00 8:30 arasında

Zaten olmadı. Ben tek başına çıktım. Kahvaltımı yaptım indim[emoji5].

Erken görmeniz için facebook grup kurdum ordan haber vericektim ama siz sanırım facebook kullanmıyorsunuz.

Başka nasıl bir yöntem izlenmeli sizce. @Jacobox

• Beğen
Tepkiler: tinan
arkadaşlar merhaba ben de kocaeli karamurselde oturuyorum size katılmak istiyorum ancak yaşım 16 problem olur mu ?

mtb ye sahibim ancak düzenleyeceğiniz turlarda problem yaratmam çadırım da var

@Ahmet Teke bak sana arkadaş buldum[emoji41]

@seyyah_41 önceki mesajlara bak çınarlıdere gezi fotoları var. Gideriz bi gün

Kocaeli Bisiklet Meraklıları

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160423/337a998ed3fe45b421c3e290e86b5262.jpg

Geri