Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Kartepe yürüyüş yolunun sonundan başlayarak kartepe civarında geziyoruz. Bekleriz.

Dosyalar

• Screenshot_20160416-205003_1.jpg
    Screenshot_20160416-205003_1.jpg
    151,6 KB · Okunma: 14
  • Screenshot_20160416-204956_1.jpg
    Screenshot_20160416-204956_1.jpg
    139,6 KB · Okunma: 13
  • Screenshot_20160416-204943_1.jpg
    Screenshot_20160416-204943_1.jpg
    161,4 KB · Okunma: 14
Herkese selam malum askerlik yüzünden epeyce uzak kaldım yeni üyeler görüyorum hoşgeldiniz :) 179 günüm kaldı gelince hep beraber tur yaparız inşallah
@erddogan92 kartepenin neresi bende orda oturuyorum(köseköy) :)

Merhaba arkadaşlar,Bende İzmit'teyim yeni üyeyim

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Bende şehir biskleti var.Sizinde dediğiniz gibi genelde dağ bisikleti kullanılıyor ama sonuçta bisiklet hepsi aynı.Gezilerde değişen bir şey olacağını sanmıyorum.Yaz geldi malum eğer gezileriniz olursa katılmayı isterim.Takipteyim.

Çınarlıdereye gelen

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezi programını birkaç gün önceden belirleyelim ki,iş güç ona göre ayarlayabilelim.Mesela ben bugün 6 dan sonra ancak müsait olabiliyorum.

Bu konunun Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması cevabi bence bu baslik olmus. Karbon yol bisikleti olanlar demekki degilmis sadece ayrimcilik yapanlar, kendini begenmisler, selam vermeyenler vs. vs. ...

Bu nedir arkadasim, sadece yol bisikleti olanlarmi insan oluyor tanismak icin. Evet sonra tepkiler gelince hayir ben öyle demek istemedim denilmis ama bence ayrimcilik devam ediyor. Etmese baslik degistirilirdi ve basligi degistirmek ise cok zor degil.

izmit cevresinde yol bisikleti olan insanlarla tanisma = izmit cevresinde bisikleti olan insanlarla tanisma

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@Murat Cömez

Abi kron tx 500 hiybrid bisikleti olan antalyada mavi gözlü 1.73 boyundaki kızlarla tanışma grubu açacam ayırımcılık yapmış oluyormuyum? :)

@Murat Cömez

O başlık zaten var. 80 küsür sayfa da yazı var. Oraya da yazıyorum dönem dönem ve o başlıktan tanışıp beraber tur yaptığım dağ ve şehir bisikleti olan arkadaşlarım var. Hepsiyle selamlaşırım ayrıca telefon açar tura çağırır beraber turlarım.
Bu başlığın olayı ayrımcılık değil. Şöyle izah edeyim. Bugün kendi arkadaş grubumla ormana girdim ormanda bisiklet sürdüm. Ormanda bisiklet sürmeyi seviyorum. Ama düz yolda bisiklet sürmeyi de seviyorum. İşte bu başlık burada devreye giriyor. YOL bisikleti olanlar da tanışsın beraber pedallasınlar. Başlığı ben açmadım ama bu başlığa yazmamın amacı budur. Ötesi değildir. Alt metin aramaya devam etmeyin bence.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Murat Cömez İzmit'te gayet organize olmuş nezih bisiklet grupları var. Cidden aralarına girdiğinizde emsalsiz bir muhabbetin içine girip keyifli bir gün geçirmiş oluyorsunuz. Dediğim gibi birçok bisiklet grubu var ve genel olarak İzmitteki bisikletliler hadi toplaşalım demek bu forum için absürd olur. İzmitte olan forum üyeleri hadi toplaşalım demek ise biraz daha kabul edilebilir, çünkü o bisiklet grup üyeleri zaten bir şekilde burayla ilişkili. Düşündüm de bu da absürdmüş aslında, neyse..
Cidden bu konu başlığını öyle bir yorumlama içine girmişsiniz ki, kırmızı renkler ile dikkat çekerek başlık sahibini açacağına pişman etmişsiniz. O arkadaş burada mı o bile belli değil.
Ben genel olarak bireysel sürmeleri seviyorum. Çünkü bu olaya hobiden ziyade biraz daha spor olarak bakıyorum. Buna ihtiyacım olduğunu düşünüyor, hatta ve hatta bisiklet yatırımlarımı buna bağlı olarak yapıyorum, yettiğince. Bu başlık benim için ilgi çekici. Çünkü izmitte olan ve Bnm gibi spor amacı taşıyıp, performans sürüşleri yapan "yol bisikleti" kullanan arkadaşları görmek istiyorum. Bilgilerinden tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Yol bisikleti Hakkı'nda sorularıma cevap bulabileceğim arkadaşları görmek istiyorum. Lütfen bak bak yol bisikletçileri için açılmış başlık deyip, agresif Bi üslup içine girmeyin. Konu açık ve net: yol bisikletçilerini görmek ve onları tetiklemek. Bu kadar net!
Not: Her pazar yahyakaptandan başlayan turlar oluyor. Bunlara iştirak edebilirsiniz.
Kazasız belasız sürüşler..

@tinan
İzmit çok büyük bir yer biraz lokasyon ile verilse daha faydalı olur. Ben Acıbadem Hastanesi civari mesela

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Derince ama heryer uyar :)

Hoşgeldiniz Erdoğan bey.bende yeni katıldım gruba.bu akşam ilk gezintimi yaptım büyük keyif aldım.bisikletimden gayet memnun kaldım.benim kron bu kadar iyi geliyorsa daha kaliteli bisiklet lerin sürüş keyfini çok merak ettim.inşallah hafta içi bi akşam yada bir pazar buluşup beraber pedal çeviririz. ..

• Beğen
Tepkiler: tinan
Hafta 3-4 gün 60 evler Dolphin arası git gel yapıyorum bisikletimle.Genelde SEKA yan yolu kullanıyorum.Henüz yeni bisikletçi sayılırım fakat kondisyonda sıkıntım yok.

Kullanmış olduğunuz yol bildiğim kadarı ile pek eğimi olmayan bir güzergah.pedal çevirmek için güzel bir yol ama çok kondisyon gerektireceğini düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: tinan
@mustafa ç
Diger konuyada yazdigim gibi......
Yazdiklarimi neden üzerinize alindiniz anlamiyorum, ben sizin ne isminizi bir yerde andim nede sizi alinti yaptim. Ben yorumumu konuyu acan kisiye yaptim.
Birde alt metin aramaya devam edersem ne olur? :krktm:

Geri