Scudo Sports

Kocaeli

Haydaaa. :(
Ürünler tamam mi bari? Yoksa reyonlar boş mu?

Scudo
Gelmenize gerek yok. Geldim dönüyorum şimdi.

Kart çıkarıp alışveriş yapan ilk 1000 kişiye küçük bir çanta hediye ediyorlar sanırım. Onun dışında bir indirimden bahsedilmiyordu.

@eyupaltindal
1000 kişi giriş yapıp alışveriş yapmış yani

Evet çanta kalmamış. Zaten almak istediğim ürünleri bekletiyordum, bugün aldım. :)

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@eyupaltindal Ne kadar spor sever memleketmiş Kocaeli :) Biraz sakinleşsin bir ara ziyarete giderim ben de. Kışlık bir kaç ürün almayı düşünüyorum, görerek almış oluruz. İnternetten alışveriş yaparken de iyi oluyor yakınlarda Decathlon olması, internetten aldığım ürünleri ücretsiz mağazadan teslim alıyorum, hem orada deneyip olmazsa direk değişime/iadeye yollayabiliyorum. Kargo ile uğraşmaya da gerek kalmıyor.

Kapıda bana da uyarıda bulundular girerken "Kampanya çantamız tükendi" diye. Aman dedim pek üzüldüm. 12 liralık çanta için zaten ben telefon ve kişisel bilgimi vermem oraya :)

Sanırım siz de benim gibi aylar önce malum bir firmayı pohpohlayan haberde okuduğunuz "Açılışa özel %35 indirim" haberi yüzünden bir indirim bekliyordunuz. Bu memlekette yalan söyleyene bir şey olmadığı için bu da yalan çıktı, hiç şaşırmadım :)

Fiyatlar internet fiyatlarıyla aynı. Çok sayıda Fit 500 bisiklet getirmişler, ilgilenen varsa baksın derim. Sanırım açılışa özel ilgi yoğundu. 700x dış lastikler, pek çok fiyat performans oranı yüksek giyim malzemesi (her branştan) popüler bedenlerini tüketmiş ve bu sadece 2 saat içinde olmuş. Güzel işlesin tabi, burnumuzun dibinde böyle bir mağaza lazımdı zaten. Tek eleştirim alan biraz küçük olmuş. Ne bir bisiklet deneme alanı ne de paten, kaykay gibi şeyleri test alanı var. Denemek isteyenler tenha zamanda gitsin.

Paten deneme alanı yapmışlar sanırım. 6 m2'lik bir alan vardı ortada. Ama bisiklet deneme alanı olmaması büyük eksik...

%35 indirimi ben görmedim, muhtemelen millet o yüzden gitmiştir.

Bisikletlere bakıyordum. Amcanın birisi aynen şunu söyledi yanındakine.

"Bisikletlerin fiyatlarına bak. Bi araba parası."

bende önünden geçtim içeriye girmedim bugün çanta veriyolardı bizim yakup abi almış sabahtan çakal :)

• Beğen
Tepkiler: Memin89
@eyupaltindal
Sende deseydin bunlar otobisikletler dönüşüyorlar[emoji3]

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@eyupaltindal deseydin dayı sen git kahvede okey oyna çayını iç anlamadığın işlere karışma yorma o güzel kafanı :)

bisikletimi bakım için götürmeyi düşünüyorum alırlarmı acaba?

şu anda izmitte hava yağmurlu ve sisli. bu havada bayındırlık-umuttepe-çınarlıdere-izmit-bayındırlık turu (mtb ile) yapılır mı? kendimi zor turuyorum. çıkıp çıkmamak arasında gidip geliyorum.:D

Bayramda yollar boş ilk defa 2.günü sabahtan(07 sularında) d-100e çıkıcam ama nasıl bir tur yapsam ki diyorum c.evi(gerçi artık yok ama) köprülü kavşağından çıkıcam.

Ön açıp Sekaparkta gezen arkadaşlar karşıdakinin gözünü alıyor, rahatsızlık veriyorsunuz haberin olsun

(link)

Şöyle bir haber gördüm. Ne kadar uygulanır ne kadar işe yarar bilmiyorum ama sevincidirici bir haber.

Geri