Scudo Sports

Kocaeli

@Melih Çolak
Tamam işte bisikletlerin olduğu kat. Ama aldığım zaman çarşı tarafındaki sokaktaki bi dükkan var. Orda yaptılar.
Motorcu derken motor sürücüsü demek istemiştim.
Benim aslında sorun var viteslerde sanırım. İşini ciddi yapan insana ihtiyaçcım var. Savsaklayıp olur öyle dememesi gerek.

Sorun : zincir ön aktarıcıya sürtme yapıyor sanırım. Bir de normal mi bilmiyorum rubleden ses geliyor.
Kullandığım vites 2/3-4 anlatabildim mi

Scudo
@Taxonera vites ayarı basittir onu kendiniz bile yapaiblirsiniz 5 dk lık iş vites teli ile ve aktarıcı üstündeki vidalarla oynayarak :) vites ayarı hakkında çok detalı videolar var bi göz atın derim
rubleden nasıl ses geliyor ? ya göbek dağılmıştır yada ruble vidası gevşemiştir en basit akla gelenler

@Taxonera

Dostum bizde ordan 3 tane carraro 225 aldık bizede aynı şekilde davranıyorlar o davranışları yüzünden bisikleti kendim yapboz yapmayı öğrendim :D Emre Bey konuşkan değil ama ustadır birde biraz yapılı birisi vardı ismini unuttum oda oturur dinler seni ama aşırı ilgi bekleme çünkü yoğunlar

@Volkan Akboga

Volkan geçen pazar gelemdim kusura bakma ne oldu bilmiyorum ama 2 gecemi acilde geçirdim hastalandım :(

@hasan454

Gesmisolsun Hasan.
Baktim kimse yok 20 dakika takildim ordaki Bisikletcilere, ondansonra Kartepeye giddim ve döndüm.
Iyi bir Antraman ve Tour oldu

• Beğen
Tepkiler: hasan454
@Eren D.

hocam kocaeli üniversitesi bisiklet klubüne girmek için ne yapmak gerekiyor. isteyen herkes girebiliyor mu yoksa bazı şartlar mı var?

@sectec Bir şartımız yok, 14 Eylül'de stand açacağız Umutttepe kampüsünde, isterseniz orada kaydınıza yapabiliriz. Veya tur sırasında sabah da kaydınızı yapmamız mümkün. Hiçbir şart aramıyoruz :harika: Facebook.com/koukubik adresinden bizi takip edebilirsiniz, tur gün ve saatlerini buradan yayınlıyoruz.

Arkadaşlar merhaba ben de Bursa/Orhangazi den çıkıyorum turlara :) Bu arada turlarımla ilgili her şey yeni açtığım blogumda herkes davetlidir tur fotoğraflarım falan genellikle orada hep :) (link)

İyimiş :) kardeşim yakında 3100 km lik bir tura çıkıcam yaklaşık 50 günlük :) arkadaş arıyorum yanıma yeterli kondisyona sahipsen bir de ekipmanın varsa birlikte çıkabiliriz :) bu arada facebookdan ekle beni bi kaynaşalım bak aynı memleketteniz :)

@eyupaltindal
Öğle arası gitmeyi düşünüyorum.

İyi olur. Belki açılış indirimi olur bazı ürünlerde. :)

decathlon açılışına gittim. indirimli bişey yok. bir tane de yol bisikleti getirmemişler. gitmeye değmez.

Geri