Scudo Sports

Kocaeli

@Sinan A. orman yolu hocam tozlu toprak araba yok orman içinde giden yol doğa ve siz çenesuyu çınarlıdereye yada derinceye inen asfalt yola kadar gidiyor :) tam mtblik sizin dediğiniz yol eski istanbul yolu evet orası oldukça dar riskli bir yol

Scudo
@Melih Çolak tamam oralara bi tur yapalım o zaman :) birde rota ne kadar güzel olursa olsun yalnız çok tadı çıkmıyor bana topluluk halinde çıkılan turlar lazım :)

(link) rotalarıma burdan bakabilirsin :)
izmitte bisikletçiler c.tesi ve pazar toplanıyorlar keyif turu çay turu mangal turu şeklinde böyle dağa taşa gitmezler ama eşme tarafına giderler genellikle
(link) etkinliklere burdan bakabilirsin ben tek çıkarım antreman şeklinde gidip gelirim bunlarla pek takılmam bazen pab'a gideirm akşam turuna :)

Merhaba arkadaşlar konunuzu yeni gördüm :) pazarları tüm saatler veya hafta içi 9 dan sonra olan bütün turlara katılmak isterim :)

Ismit Gölcuck civarinda Tur ve Antraman edmek üsteyen, bana katilabilir 3 hafta Gölcük Sarayliköyünde kaliyorum

• Beğen
Tepkiler: hasan454
pazar günü bir tur yapabiliriz aslında

@Tahir Keskin Seka Park'ın otoparkına gelsinler bir kere de. Görevli kulübesini bile kaldırmışlar. Gerçi onlar da zabıtaya söyleyin biz bakmıyoruz diyordu

@Tahir Keskin öncelikle bisiklet yollarını denetlesinler bisiklet yolumu motor yolumu yaya yolumu belli değil vızır vızır elektrikli motorlar , vitesli motorlar cirit atıyor bide üstüne yüzsüzler kornaya basıyor (yahya kaptan-köseköy arası)
izmit realin önü çarşı içi :kaldırıma bisiklet yolu yapmışlar yaya mı yürüsün bisikletmi sürülsün saçma sapan yerlere bisiklet yolu yapmışlar

@hasan454 tur istiyorsan pazar günü halk turuna gel kahvaltıdan sonra birçok kişi oluyor kendi aralarına tura çıkıyolar onlarla takılabilirsin adres : arasta park yanı trafik eğitim pisti pazar sabahı 09:00

• Beğen
Tepkiler: hasan454
Seka Park'taki güvenlik kulübesinin yeri değiştirildi. Tramvay için teşhir salonu yapıyorlar. Oraya çektiler.

@Volkan Akboga
Perşembe-Pazar arası uzun bir tur yapalım o zaman.Ben de Topçular Mahallesindeyim.Gölcük-Kartepe,Gölcük-Sapanca,Gölcük-Yalova,Gölcük-Aytepe seç beğen:) Bende yol bisikleti var.

@aytacdirek

Bende Carbon MTB war cok büyük fark etmez yol Bisikletine.
Persembe ve Pazar olabilir.
Pazar Kartepe olabilir, Persembe 2-3 Saatlik turlatiz.
Saat kacda zamanin var?

@hasan454

hasan454 Melih Colak dedi arasta park trafik eğitim pisti pazar sabahı 09:00 da bulusalim ordan duruma göre Turlariz?

Benim cep Tel. Nr. 05531596468

bu pazar kartepe de enduro yarışları var suadiye tabiat parkında suadiye veya arslanbeyden çıkılıyor oraya otelin 5-6 km aşağısında ben izlemeye gidicem hemen ordaki seyir tepesinde'de biraz manzara izlerim fena olmaz :) şimdilik tekim 2 arkadaş daha gelebilir gideriz diyen varsa toplanıp gidebiliriz :)
11889429_386575274874640_1530159131278294155_n.jpg

@Volkan Akboga

tamamdır sabah 9 da orda olurum Volkan orda kararlaştırıp turlarız 05072108614 burdan ararım senide

bana 1 haftalığına ödünç tek kişilik veya 2 kişilik çadır verebilecek varmı çanakkale turu için lazım 12 eylüle kadar bulmam lazım :uzgnm:

Geri