bugün seka camiinin önündeki yoldan seka parka doğru iniyordum. 2 tane salcano yol bisikleti olan arkadaş baya hızlı şekilde gidiyorlardı kafalarında kask yoktu, burayı okuyorlarsa kask takmalarını öneririm. o hızla bir kaza olsa kötü sonuçlar doğrulabilir.
@Emrah Özşahin izmitteki 100 bisikletlinin 95 inde kask yok malasef bisikletten bi nebze anlayanlarda var sadece ne kask ne pompa ne iç lastik ne eldiven ne gözlük gelişi güzell şekilde kot pantalon gömlek elince cigara gelde bu adama kask taktır
aynen bir kere sahilde geziyordum 2-3 kız vardı bana bakıp güldüler, herhalde demişlerdir ulan motosiklet sürenler kask takmıyor bu bisikletli kask takıyor diye
Slm arkadaslar.Bende isallah 1-2 sene icerisinde d.dereye donecegim.Umarim buradaki arkadaslarla o zamanda olurlarsa tanisir,masukiye-sapanca,adapazari,duzce.v.s... dag bayir dolasiriz.
Mesela kafamdaki rota; degirmendereden duzceye,duzce derdin koyune cikip(dagin zirvesinde olan bir koy ve buradan abanta dag yolundan gitmek.)Hayalim bu,umarim gerceklestirebilirim
bayram sonrası yıllık izne çıkmayı düşünüyorum. Aslında ege turu yapmak hep hayalimde var ancak daha kocaelinin bir çok yerini gezmedim. Öncelikle Kocaelide gitmediğim güzel manzaraları yerlere bisikletle gitmeyi planlıyorum. Tek başıma sarmaz gerçi ama bakalım yoldaş bulursak daha güzel olur
@aziz otkur sana tavsiyem molasız çıkmaya bak zorlayabildiğin kadar zorlaki bacakların direnç kazansın ve güçlensin kartepe gibi sıkı eğimlerde iş yapsın