Scudo Sports

Kocaeli

bugün seka camiinin önündeki yoldan seka parka doğru iniyordum. 2 tane salcano yol bisikleti olan arkadaş baya hızlı şekilde gidiyorlardı kafalarında kask yoktu, burayı okuyorlarsa kask takmalarını öneririm. o hızla bir kaza olsa kötü sonuçlar doğrulabilir.

Scudo
@Emrah Özşahin izmitteki 100 bisikletlinin 95 inde kask yok malasef bisikletten bi nebze anlayanlarda var sadece ne kask ne pompa ne iç lastik ne eldiven ne gözlük gelişi güzell şekilde kot pantalon gömlek elince cigara gelde bu adama kask taktır :D

aynen bir kere sahilde geziyordum 2-3 kız vardı bana bakıp güldüler, herhalde demişlerdir ulan motosiklet sürenler kask takmıyor bu bisikletli kask takıyor diye :D

Kask takmak artık bende alışkanlık olduk kask olmadna hayatta dışarı çıkmam. Eldivenimde iyi kötü var..

Slm arkadaslar.Bende isallah 1-2 sene icerisinde d.dereye donecegim.Umarim buradaki arkadaslarla o zamanda olurlarsa tanisir,masukiye-sapanca,adapazari,duzce.v.s... dag bayir dolasiriz.
Mesela kafamdaki rota; degirmendereden duzceye,duzce derdin koyune cikip(dagin zirvesinde olan bir koy ve buradan abanta dag yolundan gitmek.)Hayalim bu,umarim gerceklestirebilirim;)

Hayaliniz süpermiş bende üniversite tercihlerini yeni yaptım hep şehir dışı bakalım :) bende gittigim şehirde yapıcam inşallah

@aziz otkur Tesekkur ederim kardesim.Hakkinda hayirlisi olsun.İsallah gonlune gore bir tercihin olur...

Ilk basta kocaeli deki zirveye cikin derim Kartepe ye
abanta illaki gidersiniz

bayram sonrası yıllık izne çıkmayı düşünüyorum. Aslında ege turu yapmak hep hayalimde var ancak daha kocaelinin bir çok yerini gezmedim. Öncelikle Kocaelide gitmediğim güzel manzaraları yerlere bisikletle gitmeyi planlıyorum. Tek başıma sarmaz gerçi ama bakalım yoldaş bulursak daha güzel olur :)

@Emrah Özşahin
Hosuna gitti demmi cakall.. ;) Kaskin faideleri adli bir konu acmak lazim.. :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Muhittin Cihan dalga geçer gibi güldüler ama kötü bir durumdu içimde kaldı açıkçası bir laf sokacaktım da :D bir daha benzer olay olursa laflarım hazır :)

• Beğen
Tepkiler: Quatro16
@Emrah Özşahin
Tayt varmiydi tayt ;)

hatırlamıyorum ama yoktu sanırım ufak sahil turu için pek tayt giymiyorum. normal capri falan giyiyorum

Endami gorup kiskanclik yapmis olabilir die dusunmustum.Tayt yoksa kasktir o zaman:D

• Beğen
Tepkiler: Quatro16
bana antreman yapıcak adam lazım izmitte bunu bulmak zor çünkü herkes mangal peşinde sürekli yeme peşindeler :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
Bayramdan sonra kısmet olursa biraz antreman yapıp kartepeye çıkıcam :D bakalım neler olucak :p

@aziz otkur kartepe zor iştir sıkı hazırlanman lazım örnek umuttepe ile başlayabilirsin haftada 2 kez inip çıksan faydalı olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
@Melih Çolak Biliyorum :D bede öyle bagçeşme umuttepe yapıp cıkmayı düşünüyorum mola vere vere :) inişin keyfini çıkartıcam

@aziz otkur sana tavsiyem molasız çıkmaya bak zorlayabildiğin kadar zorlaki bacakların direnç kazansın ve güçlensin kartepe gibi sıkı eğimlerde iş yapsın :)

Geri