Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@turkkeyp sonunda yemek içmek varsa mutlaka katılım sağlamak lazım...:) bir sonraki turunuza katılmak isterim....

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@Melih Çolak hayırlısıyla bi kazaniyim yerleşiyim de inşallah turlarız agustosta düzce de mtb yarışları var sizin ordan katılan var mı ?

bende katılcam inşallah

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Saturn selam kondüsyon seviyeniz nasıl acaba ? ramazandan sonra antremana çıkabiliriz beraber senaiye tarafına aytepe tarafına :)

@idemirci gölcük-iznik-gölcük gidip geliyormuşsunuz kondüsyonunuz var demektir :) değimendere grubuna katılabilirsiniz onlarda tur yapıyor normal tempo ile

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Selamlar arkadaşlar.Değirmendere'de oturuyorum.Bende yol bisikleti var.Gölcük-Senaiye üzerinden Karamürsel'e MTB ile gitmiştim.Yol kalitesi iyi bu nedenle yol bisikletiyle katılabilirim.Bu hafta Gölcük-Yuvacık barajı ve Gölcük-Karamürsel (karayolundan) yaptım. Kafamda Gölcük-Armutlu,Gölcük-Sapanca Gölü,Kartepe,Gölcük-Kefken gibi planlar var.Fikirlerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Bugün saat 17:30 civarı İzmit-Gölcük yolunda rast geldiğim 5 kişilik gruba selam olsun. Yeniköy civarında arabanın kornasını tempolu çalarak sevgimi belirtmeye çalıştım.

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Ben pek bisikletli göremiyorum çevrede, sadece yaklaşık 20 gün önce arkadaşla gezinirken biri arabayla bizi durdurup ne sıklıkta sürdüğümüzü vs. sormuştu. Forumdansa ona da selam.:D

İzmiiiiit :D canım izmitim ramazan bitsin varya direk beşkayalar

Cumartesi Gölcük-Sapanca Gölü çevresi-Gölcük yapacağım.Katılmak isteyenler mesaj atabilir.

Geri