Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Bugün gezmek istiyorum ama nereye gitsem karar veremedim :) varmı fikri olan. Körfezde oturuyorum. Hep sahile inip 2 km lik parkurda 4-5 ileri geri yaparak geri dönüyorum. Şu yarış pistinde bisiklet sürmek nasip olmadı. Hafta sonu aktivite oluyor gerçi. Olmasa ne güzel pistte sürerdim.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Bugün izmitte 10 12 Kişilik bir bisiklet grubu gördüm. Biraz hızlı Olduğum ve yorulduğumdan ötürü ANCA selamla vererek Karşılık verebildim. Hangi bisiklet grubu o bilen var mı, bugun içlerinde olan var mı acaba?

@Melih Çolak saat 6 buçuk gibi Şirintepede gördüm. Epey bisikletli vardı. Açıkcası çok inceleyemedim. Hızım vardı biraz. O Yüzden..

Cümleten selamın aleyküm.
Aranıza Kocaeli'nin Gölcük ilçesinden katılıyorum.Aslen Bursalıyım,ailem hala Bursa'da sık sık memleketime gider gelirim.
Bisiklet sevgisi bir çoğunuz gibi çocukluğumdan geliyor.25 yaşındayım hatırladığım 3 bisikletim oldu bu güne kadar,en son lise yıllarında dayımdan kalma eski bir bisiklete sahiptim.Sahip olduğum bisikletlere hep çok değer verdim bakımını modifiyesini hep kendi ellerimle yapardım.
Kısmetse yarın yıllar yıllar sonra yeni bisikletimin siparişini vereceğim;Salcano City Fun 50 HD.
İşe gidip gelirken kullanmayı planlıyorum.Yıllar sonra bisiklet sahibi olacak olmamın verdiği heyecanla foruma üye olup tanışmak istedim.
Herkese keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Degirmendereli olarak selamlar kardesim;)

• Beğen
Tepkiler: Onur Yeşil
Gölcük ilçesinde bulunan arkadaşlar ile tanışmak ve birlikte sürüşler yapmak isterim.

Gölcükte yaşayanlar iletişim bilgisini bırakabilirse irtibat kurup grup halinde sürüşler gerçekleştirebiliriz.

Bu arada ben Zeyd ;)

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
Merhabalar Zeyd.
Hoş geldin aramıza.
Gölcük'te pek grup sürüşünüz katılmıyorum ben. Imkan bulamıyorum. Forumdan bu civardaki arkadaşlar ile tanışıp birer ikişer bir grup oluşturabilirsiniz. Ya da varsa şu an aktif bir grup arkadaşlar buraya bilgisini yazarlar.

Merhabalar. Bende Çayırova Çağdaşkent te oturuyorum ve turlara katılmak istiyorum. Yalnız eski bisikletle değil de yenisiyle yola devam etmek istiyorum. Uzun süre oldu bisiklete binmeyeli. Kondisyon da pek yok. Kafam da 650 liralık bi bütçe ayırdım başlangıç için. Kron - Mosso - Salcano ve Bianchi düşünüyorum. İkinci el temiz de olsa olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Haftasonları turlara katılmak isterim.

Selamlar
Ben Aytaç Direk. Yaklaşık beş yıldır Maraton ve Ultra Maraton koşularına katılıyorum. Koşu antrenmanlarımdan pek zaman bulamadığım için beş ay önce dağ bisikletimi sattım. Geçen ay geçirdiğim bir sakatlık sonucu ortopedistim en az altı ay koşmamam gerektiğini aksi takdirde çok daha uzun bir süre koşamayabileceğimi söyledi. Bu süre benim gibi düzenli antrenman yapan ve yarış koşan birisi için çok fazla bu nedenle yol bisikleti almaya karar verdim. Gölcük'te ikamet ediyorum,asfalt güzergahlarda sizlere eşlik edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ozgurozgenc
Geri