Scudo Sports

Kocaeli

zaten satış esnasındaki ilgiden dolayı ketenpereye geldim yoksa mümkün değil memnuniyet duyulmaz servis hizmetinden.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Scudo
evet haklısınız :) servisi olan yerler her zaman daha avantajlıdır ordan ben parça sipariş verdim güven biisikletten kadro kulağım kopmuştu bana yarın gelicek dediler üstünden tam 15 gün geçti :) 15 :) bende bidaha oraya gitmeyeye yemin ettim geçen ağustostan beri uğramıyorum her zaman servisi olan yerleri tercih edin

aynen öyle acıda olsa tatlıda olsa tecrübe ediyosun :)

Selamlar herkese..bisikletci konusu gercekten cok sikintili buralarda..en iyisi yapabiliyorsa kisi kendi yapmali...plastik levye takimi, biriki tane ic lastik, tamir seti ve pompa almak gerek herdaim lazim oluyor...yoksa o canim bisikletleri bisikletcide demir ayakliga oturtulmus ve demir levyelerle tekeri sokulurken gormek kotu olur..26.inc icin tubeless olayi vardi diye hatirliyorum..iclastiksiz sistem...hatta solusyonla felan yapiyorsun patlama derdin kalmiyor diye videolar var ama ne kadar yararli bilmiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
taşpınar bisiklet : bulvar
şişmanmotor bisiklet : bulvar
hüner bisiklet : çarşıda
emre bisiklet : yenişehir mahallesi

servis,bakım yapan 4 tane dükkan koskoca izmit :)

HEPİNİZE MERHABA.YAPACAĞIM YORUM BİRAZ GEÇ OLDU AMA ARTIK BİR ŞEYLER YAZMANIN ZAMANININ GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM KENDİ ADIMA. İZMİT'TE BİSİKLET İŞİNİ UZUN YILLARDIR ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞIYORDUK AMA ŞİMDİ İNANIYORUM Kİ ÇOK DAHA İYİ YAPIYORUZ.ÜZERİMİZDE BAZI ÖN YARGILAR. BU ÖN YARGILARI SON ZAMANLARDA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE KIRDIĞIMIZA İNANIYORUZ.LÜTFEN OLUMLU YA DA OLUMSUZ YORUMLARINIZI BİZDEN ESİRGEMEYİN Kİ BİZ DE DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞALIM. :)

Emre bey merhaba, Şişman Motor musunuz siz? (Bilmediğim için soruyorum.)

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Tahir Keskin

aynen abi doğru bildin :)

@Emre Şişman

sizden isteğim daha fazla bisiklet parçası sram grup setler ve parçaları 29,27.5 jant bisikletler için maşa havalı maşa hidrolik maşa.maşa sıkıntısı büyük türkiyede ve güncel internet sitesi özellikle bisiklet parçaları konusunda

• Beğen
TAHİR BEY ŞİŞMAN MOTOR&BİSİKLET ADINA YAZIYORUM =) SRAM ÜRÜNLERİNİN STOĞUNU TUTMUYORUZ AMA YETKİLİ SATICISIYIZ. MAŞA KONUSUNDA İSE ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI SR SUNTOUR , RST , ROCK SHOX VE MANITOU MAŞALARININ TÜM ÜRÜNLERİNİ TEDARİK EDEBİLİYORUZ VE YETKİLİ SATICISIYIZ. EKSİKLERİMİZİ DE ZAMANLA GİDERİYORUZ.

çok iyi maşa sıkıntısı büyük çünkü genel olarak türkiyede. peki sram istiyoruz diyelim gelip sipariş versek getiriyormusunuz ?

@Tahir Keskin
bakalım iki adet sipariş ettim yol lastiği bugün elimde olacak youtube den öğrendiğim kadarıyla kendim değiştireceğim lastikleri inşallah olur

• Beğen
emre bey merhaba bugün şişman bisiklete ugrama fırsatım oldu üst katta bisikletlere baktım biraz işim vardı sadece carraro crs 620 ye baktım acaba bisiklete binip boyumuza göre olup olmadıgına bakabilir miyiz? ghost modellerıde havaya dogru asılıydı ghostlarda baya hoşuma gitti

TABİ Kİ MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN GELİP DAHA AYRINTILI KONUŞABİLİRİZ.

en yakın zamanda tekrar gelicegim herzaman dükkanda mısınız?

Merhaba arkadaşlar. uzun süredir forumda olmama rağmen yeni selam verme fırsatı buldum. Darıca dan bisikletçiler varsa yazsın lütfen.

Fotoğraftaki arkadaşımız forumdan ise kendisine selam olsun.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/22/2425cec7ea7c0535b47baf46de85e4aa.jpg

Yardırarak gidiyordu, dikkatini dağıtmamak için selam veremedim.

@Tahir Keskin
bizde bugün beş arkadaş körfezden Gölcüke geldik. Bakındım öyle seni görebilir miyim diye ya hata bende ki bi telefon kadar yakın olmak varken...

• Beğen
Geri