Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
bugün saat 3 e doğru köseköyün orda fırının önünde 3 kişi mtbli kişiler bu forumdanmı ?

Bugün Yalova baya güzeldi; hava şartları da gayet uygundu geçen günlerin aksine.

Körfez tarafında hiç bisikletli görmüyorum. Tek başıma savaşıyorum :) Kurs olduğu için hafta sonu gruplara katılamıyorum. Bitse de bende katılsam. Genelde sabah çıkılıyor turlara falan. Bende ara sıra Tütünfçitlik'ten vapurla değirmendereye geçip oradan bisikletle Körfez Tütünçiftliğe geliyorum. Geçen gün Değirmendere askeriyenin oradan e-5 e çıkan yolda 5-6 köpek önümü kesti oradan nasıl sağ çıktım bilmiyorum. Yavaş yavaş sürdüm paçalarımın yanlarındaydı köpekler. Bir ısırık atsalar gerisi gelirdi.

@Emrah Özşahin
Heralde yüzbaşılardaki yokuşu soylüyorsunuz. Orada çok köpek oluyor ve neredeyse her zaman oradalar. Böyle bir durumda durup bisikletten inip yaya olarak devam ediyoruz. Oradaki köpekler o bölgeyi sahiplenmiş gibi yani o bölgeden çıkınca size hiç bakmıyorlar. Bizde köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyoruz.:D

@Emrah Özşahin

Erhan dostum bende derince de oturmaktayim. Bende ara ara derince iskeleden karamursel'e gidip dolasip geliyorum. Son bir haftadir yağmur dolayisiyla cikamadim hic.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaslar bende kurucesmede oturuyorum.sehir bisikletine sahibim.facebookta bir kac gruba katildim ama hic faaliyet goremedim.bir arkadasimla geziyoruz.genelde cenesuyundan cikip kosekoye kadar gidip geri donuyoruz.sizlerin organizasyonlarina vaktim uyarsa katilmak isterim.

@recep aydin

(link) akşam turu için b gruba
(link) tur istiyosanız bu gruba
(link) ve bu gruba
(link) buda klübümüz
zati izmitte turcular ve performansçılar olarak ayrılıyor gruplar belli herkes birbirini tanıyor :) bide pazar günkeri halk turu oluyor kahvaltılı

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Gölcük'te yaşamaktayım. Amatör olarak ilgileniyorum bisikletle. İzmit çevresini mümkün olduğunca gezdim. İnternette araştırırken bulmuştum forumu yeni kayıt oldum. Herkese iyi forumlar.

merhaba tek başınıza gezmek istemiyorsanız aşağıdaki gruplara bakabilirsiniz :)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
@S. Uzun

Merhabalar, forumda Sanberk olsun Tahir olsun gayet aktifler. Bende elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Ramazan dolayısıyla çok nadir iftardan sonra çıkabiliyorum. Forumdan ve facebook da ki gruplar üzerinden iletişim halinde kalırsanız birşeyler yapabiliriz.

Bu akşam ailemle Denizevler'deki Ihsaniye Sahil Parkı'ndayım.
Bisikletim yanımda. Bu tarafa yolu dusen olursa buradaki bisiklet yolunda biraz turlayabiliriz.

Özgür Özgenç bey ile tanışıp biraz turladık. Kalabalık olduğu ve benim ailrm sahilde beni beklediği için kısa ve yavaş bir gezinti oldu.
Gölcük'ten bir bisikletçi abimizin daha tanımak memnuniyet verici oldu benim için.

Ben teşekkür ederim. Memleketimden bisiklet kültürünün oluştuğunu görmek beni sevindirdi

Uzun süredir foruma bakamadım. Şimdi gördüm mesajlarınızı inşallah beraber tanisma ve turlama şansımız olur ramazandan sonra. Genellikle akşam iş çıkışı çıkıyorum bende. Çıkacağım zaman burdan yazarim uygunsa.

@Melih Çolak
Degirmendere bisiklet grubuna uyeyim zaten sagolsun zamaninda Sadettin abiyle tanismistik beraber turlarimiz var.

Merhaba arkadaşlar 17 yaşindayim izmitte oturuyorum 2 teker tutkusu var bendede . Kocaelide bir gezi düzenlerseniz eğer benide ihmal etmeyin sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum . Saygilar :)

Geri