Scudo Sports

Kocaeli

Hiç tirmanmadik Kartepe'ye. Katilsak sorun teşkil eder mi?

Scudo
@Tahir Keskin

tabiki sorun teşkil etmez arkadaşım, ancak aramızda yol bisikletçileri olunca yarışa hazırlananlar oluyor daha önceden tecrübeli ve yüksek rakımlara çıkmaya antrenmanlı arkadaşlar hiç durmaksızın tempolu bir şekilde çıkabilirler. Çok fazla kişi de yoktur bu şekilde çıkacak :) bu yüzden kopmalar yaşanacaktır. ilk kez çıkacak olanlar yada her ne kadar bisiklete sıkça biniyor olsada yüksek rakımlara yüksek eğimlerde hiç çıkmamış ise kendisini hiç zorlamadan bir kaç km aralıklarla sık mola vererek tırmanması gerekir.

@kerem oktar

Çıktığım en dik rampa Gültepe üzerinden Umuttepe idi; 390 rakımı 9 km boyunca tırmandım, 45 dakika sürdü ve zorlanmadım. Fakat Kartepe bundan çok farklı sanırım. 1500 rakımı 14 km boyunca tırmanıyoruz, doğru mu?

• Beğen
Tepkiler: kerem oktar
1230 metre irtifayı 16.6 kilometre boyunca tırmanıyorsunuz:
(link)

• Beğen
@Tahir Keskin

çok güzel tahir bey sıkıntı yok çok fazla gözde büyütmeye de gerek yok kartepeyi, Sadece bisikleti altınızdan atasınız geliyor o kadarcık :) Biraz şaka biraz ciddi söylüyorum kartepe gerçekten sporcunun sabrının denendiği bir yer. Ben ilk çıkışımda ciğerlerim feci halde yandı ve ilk molada 15 dakikada kendime zor geldim tabi tırmandıkça açıldım ancak o molayı vermeseydik belki benim için çok daha kötü sonuçlar doğabilirdi! İkinci tırmanışımda ise Bisiklete nerdeyse 1,5 ay hiç binememiştim kartepeye bir daha çıktım çıkarken sabrımın, nabzımın ve bacaklarımın bu kadar çok zorlanabileceğini düşünmemiştim :) ve o tırmanıştan sonra 2 ay dizlerimi düzeltebilmek için çok uğraştım :)

velhasıl Tahir arkadaşım Kocaelili bir bisikletçi olarak sizin kartepeye çıkmanız farz olmuş :)

Bisikleti aldigim günden beri hayalim Kartepe tırmanışı. Eğer program uyarsa katılacağım. Onumde iki secenek var, hafta sonu Iznik ya da pazartesi Kartepe. Hayırlısı bakalım. :)

• Beğen
@Murat B.

son 5 km si çok zorlamayan bir yokuş 25-30 km hızlarla rahat gidebiliyorsunuz ancak 8 ile 11. km arasında ciddi eğime sahip yokuşlar var ilki 1500 metre kadar ve 100 metre kadar eğim biraz azalıyor gibi olsada peşinden 750 metrelik çivi gibi dikili kalacağınız bir yokuş daha kalıyor o yokuşuda çıktıktan sonra artık Kartepeyi çıkmış sayabilirsiniz :)

Hmmm, tecrübe konuşuyor anlaşılan. :)

@Tahir Keskin

Bende geleyim mi beraber çıkarız:D

Buyur gel Yasinim. Seninle bir tur daha çok keyifli olur. :) Bisikletle geleceksin değil mi, senin gibi bisikletçi adam otobüsle gelecek değil. :p

@Yasin Yücel

Yasin Yücel Eskişehir'den arkadaşımdır forumdaşlar. Kendisini burada görmek beni memnun etti, hoş geldin diyorum dostuma. :alkis:

• Beğen
Tepkiler: Yasin Yücel
@Melih Çolak

Paylaşım için teşekkürşer Melihcim.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Tahir Keskin

Tabikide bisikletle gelicem. Yalnız zaman sıkıntısı olursa o zaman otobüs düşünülebilir. :p

@Tahir Keskin

Uzun süredir burdayız Tahir'im yalnız faal değiliz :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Yasin Yücel

Hadi bakalım yiğidim. Görelim seni :)

@kerem oktar

Kerem bey, tırmanış programı hakkında bilgi verebilir misin? İstanbul'dan kaçta çıkarsınız, saat kaçta Gölcük'ten geçersiniz? Ona göre hazırlanayım.

@Tahir Keskin

tahir bey ben gölcükte oturuyorum :) . İstanbuldan genç arkadaşım doğuhan dan haber bekliyorum onlar küçükçekemeceden kalkıp geleceklerdi! ancak onlar gelmesede ben kartepeye çıkacağım. pazartesi sabah 9-9:30 gibi gölcükten çıkabiliriz

Tamam. Numaramı özelden yazayım size. Telefonla haberleşebiliriz.

@İzmit civarındaki bisikletliler: Dostlar sizleri de bekleriz.

Arkadaşlar yarın sizin için uygun olursa çıkabiliriz Tahir bey le ben gölcükten 9.30 da buluşup yahyakaptan karşında Shell benzin istasyonunda buluşalım diyorum sizin için uygun olursa yoksa aynı şekilde pazartesi yapalım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@kerem oktar

17 Mayıs Cumartesi'yi mi kastediyorsun abi?

Geri