evet arkadaşlar bende foruma yeni katıldım ve bisikletimi de içimde geçmişten gelen bir hasretin olması sebebiyle altı ay önce aldım ve pek kullanmadım şimdilerde kullanıyorum ama herhalde alırken yanlış tercih yapıp amortisörlü aldım bakalım inşallah hayırlısı olsun.
Eger imkaniniz varsa bisikletinizi elden cikarip daha dogru bir tercih yapin. Kullanim amaciniza gore on amortisorlu bir MTB, on amortisorlu veya amortisorsuz sehir/tur bisikletlerini arastirabilirsiniz...
Melihcim bu sabah bir gazla çıktım Umuttepe'ye Gültepe yokuşundan. Gayet güzeldi ve zorlanmadım desem yeridir.
Benim için en büyük sıkıntı turların haftasonu gündüz vakitlerini de işgal etmesi. Malum oğlum var 3 yaşında ve her zaman benimle vakit geçirmek için can atıyor. Eğer sabah erken çıkıp öğleden önce dönersek bana uyar.
Not: Bu arada haftasonu gerçekleşen kazadan kalan bir bir ezilme var bileğimde, daha kötüye gitmezse çıkılabilir.
gençler 19 mayıs kartepe tırmanışı yapacağız istanbuldan küçükçekmece spor klübüde gelecek yol bisikletleri ile çıkış olacak ancak MTB de olabilir sıkıntı olmaz. Kartepe tırmanışı bacaklar kadar ciğerleride çalıştıran bir antrenmandır o yüzden ilk etapta 3 yada 5 er km lik aralarla çıkmak gerekir eğim fazla ve yükseğe çıktıkça oksijen azalmaktadır nabız ve kalp bi anda alışamayabilir bu nedenle tecrübeli sporcu arkadaşlarla birlikte çıkmakta fayda var