Scudo Sports

Kocaeli

Vay be. Hanidir beklediğim hareketlenme oldu sonunda fakat ben bisiklete binecek halde değilim.
Dua edin de bir an önce ailecek sağlığımıza kavuşalım. Ben de katılayım size.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
Scudo
Sevgili pedal dostlari oncelikle herkeze Merhaba,

Turan Altintas ben 32 yasinda ozel bir sirkette lojistik uzmani olarak calisiyor kisin off-road yazin ise pedallamaktan buyuk keyif aliyorum, yani sira heriki sporu yaparkende fotograf cekmek ayri bir hobimi olusturuyor,

Bu yaz kendi zevkime gore toparladigim custom bir bisikletim var kismen orta uzunlukta seyahat kampli geziler planliyorum,

Tanismak gorusmek birlikte pedallamak umidiyle

merhaba turan, aramıza hoş geldin. kocaeli/gölcük :)

@Berksan

Bersan Bey tanışıyor muyuz yoksa :) Daha önce muhabbetimiz olmuş gibi?

@mtkeskin

Geçmiş olsun Keskin Bey. Bi an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Merhaba turan bende Şeker Pınarda oturuyorum kısmet olursa tanışabiliriz

turan bey merhaba aramiza hosgeldiniz en kisa zamanda yuzyuze gorusmek uzere

aleykümselam,aramıza hoşgeldiniz

bende körfezde oturuyorum. Bazen İstanbul tarafına bisikletle gideyim diyorum ama bu hereke-çayırova arası e-5 beni korkutuyor onun için cesaret edemiyorum. Alternatif bir yol varmı oralarda acaba.

Alternatif 100 km BİR YOL :) (Hereke-Körfez-Derince-İzmit-Gölcük-Karamürsel-Altınova-Taşköprü-Çiflikköy-Yalova) Feribot-Pendik.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
:) eski istanbul yolu var ona gelene kadar.. 70-75 km falan yapıyor o yoldan. Normal yoldan ise 50 km. Aslında değer. Köy havası almış oluruz hem :)

HoşBulduk Arkadaşlar sıcak karşılama için hekeze tek tek teşekkürler...

@necdetkale

Tabiki Necdet Zaman Zaman Balçık-Şekerpınar-Gebze arası küçük rotalar yapıyorum, Bir gün görüşelim mutlaka

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Emrah Özşahin

Dilovasında çalışıyorum, Keza Korkmakta haklısın hem araçlardan Hemde Dilovası nı tırmanmak hayli yorabilir :) Tren yoluna raylar döşendimi bilmiyorum ama Eğer hala yapılmadıysa biraz sarsıntılı ama daha güvenli bir alternatif olabilir,

Ben genelde doğa içinde yada keyif alabileceğim yerlerde pedallamayı seviyorum, Dolayısıyla riskli bölgeleri araçla geçmeyi düşün bence Yada rakımı göze alabilirsen ilimtepe üzerinden eski istanbul yolunda buluşuruz birgün kısmet olursa

@Emrah Özşahin

Eski İstanbul yolu Müthis keyif alınabilecek bir alternatif, Yol üzerinde güzel kamp yapılabilecek bölgelerde var yani iki günlük hafta sonu kaçamağı olarak değerlendirilebilir

Geri