Scudo Sports

Kocaeli

@sevban tarım
Hayırlı olsun.
Kışın tadını çıkarın. [emoji1]

Scudo
@sevban tarım

Buralarda uzun ve kısa mesafeli gezilecek yer çok. Siz hele bir gelin hayırlısıyla. :)

Karamürsele yeni taşındım bu gün yalova turu yaptım turlamak isteyenler hafta sonu veya hafta içi 5 ten sonra 0543 561 89 27 ulaşabilirlermi acaba :)

Kocaeli Çayırovada oturuyorumda dikkatimi çekti pek bisiklete binen insan yok mahalle bisikletine binen bile yok acaba deneyimli sürücüler varmı tanışmak isterim fakat ben acemiyim tabi mtbden yola geçicem bir gruba dahil olmak isterim

evet arkadaşlar var mı gölcük değirmendere arası gezi tur olayları.

@sevban tarım
organizasyon seviyesinde yok valla. varsa da ben bilmiyorum. bireysel çırpınışlar

Bu gün eve dönerken Tahir abiyi gördüm ama hızlı gittiğim için selam veremedim gibi oldu. Yanlış anlamamıştır umarım :)
Daha önceki günlerde de Melih'le karşılaştık konuştuk:) Uzun zamandır girmeye vakit ayıramıyordum Bisikletforum'a bakmaya teşvik edici oldular...

@Büşra Yoldaş

Estağfirullah kardeşim. Ne yanlış anlaması. :)
Karanlık olduğu için ilk etapta sen olduğunu anlayamadım ama bisiklet üzerindeki duruşundan sen olduğunu fark ettim. İlk anda tanısaydım kesin yolunu keser lafa tutardım seni. :)

@Tahir Keskin

Duruşum eskisi gibi değil aslında ilerleme katettim kondisyonda:) Ben de son anda fark ettim acaba görmezden gelmiş mi oldum ki diye düşündüm, ama bana öyle gelmiş. Bahar turlarında görüşmek ümidiyle...

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
herkese merhabalar, foruma yeni üye oldum, arada tura çıkmak isteyen olursa diye burada mesajım bulunsun istedim :)

ayrıca Kocaeli'deki turlardan haberdar olabileceğim yerler varsa önerirseniz sevinirim.

Gölcük değirmenderede bisikletçi var mıdır lastik değişimi yapabilecek.

Vardır elbette ama onu bile hakkıyla yapacaklarından şüpheliyim. Lastiği oradan mı satın alacaksın?
@sevban tarım

hayır karamürselde güven bisiklet var oradan alacağım yol lastiği

Lastiği aldığınız yer takar kolayca. Yoksa kendiniz takmaya çalıın bence. Başka bisikletçiden aldığınız lastiği takmak için bir ton par isterler şimdi.

@sevban tarım
Karamürselde ki güven bisiklette ki genç arkadaşı uyarın da iç lastikdeki patlak olan yeri bulacağım diye iç lastiği komple patlamasın yine.
Bu ne azimdir arkadaş azıcık şişirirsin zaten delikten hava gelir. İç lastiği patlatana kadar hava vermeye ne gerek var. Yedek lastikde yoktu kendilerinde. Sağolsun epey uğraştırdı arkadaş beni.

ya dostum yokluktan işte yoksa gidilecek bisiklet emanet edilecek yerler değil hani

@sevban tarım sıkıntıda iseniz Gölcük'te elbet elinde 26" fazladan lastiği olan vardır. Ulaştırsınlar size. (Ben 28" kullandığım için elimde hiç 26" yok. :( )

bu güven bisikletin doğu kışla'da da şubesi var izmitte servis sıfır ilgi sıfır ama satışa gelince adam elinizi bile öpüyor :) bence izmite gelin şişman motor,taşpınar,hüner bisklet güvenilir yerdir kaliteli yerdir

Geri