Scudo Sports

Kocaeli

@onur tuna

alivio deorenin bir altıdır, uygun fiyatlı karışık deore alivio setli bisikletleri max 1300 lira tutar, şişman bisiklet indirim yapsa dahi orjinal fiyatının gene 100 lira fazlası fiyata satar. istanbula gidip alsanız, uyguna alırsınız ama gidişiniz gelişiniz 50 tl tutacak. gidip uğraşmanıza değmez bence alın kocaeliden :)

Scudo
@onur tuna
Bazı dönemler daha fazla indirim yapıyorlar, kış dönemi galiba en uygun zaman. Yalnızca İstanbul değil de bence bu tüm bisikletçilere genellenebilir.

indirimli almanın verdiği dayanılmaz hafiflik, yol parasının ve vakit kaybının çok önüne geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
Merhaba arkadaşlar.

Bu hafta sonu Gebze'den çıkıp Körfez-İzmit-Gölcük-Karamürsel yapıp ordan da Yalova- Orhangazi üstünden Bursa Mudanya'ya gitmeyi planlıyoruz bir arkadaşımla. Sanırım siz Kocaeli merkezdesiniz acaba o taraflarda yollar nasıldır ? Bisiklet için uygun mudur ?

kocaeli'de yollar dikkat ettiğiniz sürece iyi sayılır fakat siz merkez kısmını teğet geçeceksiniz, körfez etrafından dolaşın derim.

@Büşra Yoldaş

ghost'un ilanını gördüm sa.......n.com da se 500 için 2640 tl yazmış yani listeden %10 ucuz üstelik kargo ücretsiz. ama bu kadar paraya değecek bir fark varmı onu bilemiyorum. hani igman slx'i bulabilirim sanırım 2000 tl'ye yada carrarolar da uygun crx serisi olarak bilemedim şimdi.

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
ghost'un ilanını gördüm sa.......n.com da se 500 için 2640 tl yazmış yani listeden %10 ucuz üstelik kargo ücretsiz. ama bu kadar paraya değecek bir fark varmı onu bilemiyorum. hani igman slx'i bulabilirim sanırım 2000 tl'ye yada carrarolar da uygun crx serisi olarak bilemedim şimdi.

Bisiklet özellikleri konusunda teorik bilgilerim yeterli değil benim de, o yüzden bilgililerden yardım almayı deneyin ;)

bendeki teorik bilgi fena değil ama kararsızlık var bir hayli :)
konu açtım farklı olarak zira Kocaeli izmit başlığı altında pek göze çarpmıyor
ama teorik bilgi az yada çok hepinizi görüşleri önemli benim için.

@F.Yıldırım

körfez yolu tehlikelidir tırlar falan rahatsız edebilir sizi. izmitten sonra karamürsele kadar yol çok güzeldir bazen daralıyor yol orada hızlanmanız lazım tırcılar sıkıştırabilir karamürselden sonraki yolu bilmiyorum. :)

@onur tuna

çok dağ bayır gezmicekseniz şehir bisikletlerine bakın hem konforlu hem rahat hem sizi yormaz illaki mtb alıcaksınız xt ve üst donanımlara bakın tabi bütçeyi biraz zorlar ama değer diye düşünüyorum. scott ve trek ' lere bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
@F.Yıldırım

Ben o yolu yazın araçla hep geçerim Esenköye kadar giderim,araçla bile sevmediğim bir yol bir an önce bitse dediğim bir yol, bencede tırlar orada sorun olur gebzeden sonra sanırım 40 km sıkıntılı olması lazım gölcük e kadar , ama ben bisikleti yeni aldım bu sene oradan geçerken artık bisikletle nasıl geçilir gözüyle bakacam inş.

bu güzel havada seka parkı dolaşmak paha biçilemez gezince anlıcanız :)

@Melih Çolak

Daha dün sekadaydim, yahya kaptandan sekaya kadar cok güzel bi gezinti :)

@Caner Kaya

hatırlamısınız bilmem ama uzun zaman önce size mesaj atmıştım bisiklet konusunda sizin bisikletinizden aldım sonunda bu pazar halk turuna gelirseniz tanışabiliriz :) yada bu perşembe pab turuna ?

@Melih Çolak

Perşembe akşamı sahnem var ama pazar olabilir ayrıntıları alabilir miyim? Cok sevindim aynı bisiklete sahip olduğumuza :)

@Caner Kaya

aynı bisikletten bi abimizde daha var :) 3 kişi olduk :) pazar günü halk turu oluyor izmit bld sponsorluğunda arasta park yanında eğitim pistinden saat 9.30 da çıkılıyor 30 dk kadar dolaşılıyor sonrası kahvaltı ve bitiyor.

Tamamdır geliyorum :) ama tur bizi kesmezse sekaya firlariz ;)

Geri