Scudo Sports

Kocaeli

abi gelecekmisin? geliyosan ortak bir rota yaparız, istersen çıkarız farketmez

hakanın dediğini deneme şansım yok ön-arka her iki frende nane. ama kısmen kullanılır durumda frende yüzde 40-45 verim kaybı var.

çıkabiliriz olur. umarım havada uygun olur

Scudo
Hava yarin gayet iyi gozukuyor. Ana Yollarda yagli frenle pedallamaktansa cikalim tepelere. Zaten cikarken frenlere basinca yagli yerler kuruyabilir hakain dedigi gibi.

Siz ne dersiniz? Fikir oneriler nedir?

tamam ben varım. çıkarken fren kullanmıyorum huyum değil :) o yüzden fazla sorun olmaz heralde.

bahçecikten yukarılara doğru vuralım, sen ayarlarsın bi güzergah hepsine uyarım

Aralarda ince inisler var. Olmadi yoldan istanbuldan bisikletciyi arar akil aliriz. İllaki vardir caresi.

Saat kacta?

Cok gece kalmayalim. En gec 8:30 9:00 mesela

9.00'da izmit yolu bahçecik sapağında (caminin orda) olurum, alperen de gelecek sanırım. daha gelen olursada buluşma noktamız ve saatimiz bu şekilde olsun.

anlaştık. saat 9'da bahçecik caminin orada. Oradan yukarıya çıkacağımız için ben sizi biraz daha yukarıda (1 -2 km.) bekliyor olurum. Telefonlarımız var zaten.

1000 metre rakımı göreceğiz. Toplam yol 50-60 km. civarında olacak.

bir şeyler atıştırıp çıkarız. Ara ara durur yeriz birşeyler. yemek için büyük tüplü, çaylı kahveli mola vermeyiz. siz bilirsiniz yine de. Yanımızda tatlı, ekmek, yemek, sıvı vs. bulunduralım. yukarıda köylerde bakkal yok. Bahçecik sapakta (sapaktan içeriye girince gözüküyor) gayet büyük Kesmar süpermarket var. Oradan da alabilirsiniz ıvır zıvırı.

Benim bisiklette heybe var acaba yukarılar çok çamurmudur? Batırmayalım çantayı. En iyisi sırt çantam yine.

@soner kulak

vay kardeşim, nerde bu diyodum arayım bi haber edeyim diyodum. olsun ben yinede arıyım :D özledim valla

Ne taraftan geleceksin?

İzmit ise sahilden golcuk tarafina girip askeriye ve karsiyaka kavsakli koprulu sapagi gectikten 2-3 km sonra solda goreceksin. İsiklar var zaten.

Golcukten gelirsen fatih var zaten.

alperen ben seni beklerim, izmitten gelirken yolun solundaki askeri birlik bitince camiyi görürsün zati. yol çalışması felan var. ben seni kaçırmam, kop gel.

ulaşamadığını düşünürsen ara mutlaka. benim cep 533-3119770.

arkadaşlar ölmeye yakın eve varabildim.yorgunluktan yemekleri bile zor çiğnedim:eek: bu arada altuğ kardeşimle bisikletleri yıkattık dolayısıyla eve alabildim:) o kadar çamura rağmen gayet keyifliydi.herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
ben dün 7-8 gibi eve gelebildim.bayılmak üzereyken bi yemek yiyip bayıldım.9 dan bugün 11 e kadar uyumuşum.14 saat uyudum ama sanki hala yorgunum.kendimi bişiy sanırdım ben ya.moralim bozuldu.:(

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@alperen bağcı

normal. birbuçuk aydan sonra birden yüklenmek biraz yorar. hele dün ki gibi ağır, hava ve yer şartlarıyla mücadeyle geçen bir turdan sonra beden haliyle dağılır. her gencin başına gelebilir ve böyle böyle insan sınırlarını belirler, limitlerini öğrenir.

toparlarsın seninle daha çook turlara çıkarız ;)

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Geri