Scudo Sports

Kocaeli Kent Ormanda Mtb Yarışı (27 Nsan Pazar )

Cemre Can Süral

Daimi Üye
Tepki
227
Bisiklet
Corratec
Program
yariŞma tarİhİ 27 nİsan 2014—pazar
yariŞma yerİ umuttepe kent ormani
toplanma –kayit 10.00---12.00
yariŞma saatİ 12.00-
ÖdÜl tÖrenİ saat 14:00
kategorİler
genÇ bayan 14-18 yaŞ
bÜyÜk bayan 19+ yaŞ
genÇ erkek 14-18 yaŞ
bÜyÜk erkek 19—34 yaŞ
master erkek+35 yaŞ
planlanan 2 km lİk parkurda 5 er tur olarak toplamda 10 km lİk bİr yariŞ
1-yariŞmalara katilacaklardan velİ İzİn belgesİ İstenecektİr.
2-yariŞmalarda kask takmak zorunludur.
3-lİsans gerekmemektedİr.
4-herkes kendİ bİsİkletİ İle katilabİlİr.
5-İlk ÜÇ derceye gİren sporculara madalya verİlecektİr

tamamen kendİ İmkanlarimizla dÜzenlemeye ÇaliŞiyoruz

kent ormanda kendİ aramizda hafİf parkurda antreman nİyetİnde bİr yariŞ dÜzenlemeyİ planliyoruz

parkurun bİrİnİ dÜzenleyerek arkadaŞlara kisa bİr yariŞ yapmayi planliyoruz

ÖdÜl olarak sadece madalya verİlecektİr

kocaelİnd e olup da mtb bİsİkletİ olan arkadaŞlari beklerİz

Scudo
Arkadaşlar yarış cephanelik spor kompleksine alınmıştır.Parkur hazır,pazar günü sporcuları beklemekte.

cok guzel bir etkinlik olmus, bu ise baslayanlarin gelismesi icin birebir, kocaelin'de olsam katilirdim, katilacaklara basarilar

Mtb'miz yok. Izlemeye gelelim, olmaz mı?

buyur gel abi :) parkur efsane olmuş 2 tane baba gibi rampa ardı ardına enerjiyi orda harcıcaksın zati ondan sonrada ufak rampa sonrası bas pedala çakıllı ve bozuk yol :)

yarış bitti 4.cü oldum saniye ile kaçtı 2.cilik elit erkekler 23 kişi arasından. resimlere kocaeli bisikletliler ve doğa sporları derneğinden bakabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Melihcim ne katılabildim ne de izlemeye gelebildim. Hafta sonu koşuşturmacasına kaptırıp gitmişiz. :(
Allah nasip eder de önümüzdeki yıl bir MTB denk getirirsem katılmak istiyorum, Facebook'tan fotolara baktım içim gitti. :)

Bu arada fotoların olduğu sayfaların linkini buraya koyarsan güzel olur Melihcim. Hatta URL kullanarak kralından bir kaç foto da göm buraya.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Tahir Keskin

abi keşke başka birisinden bulup gelseydin mtb bisiklet. gerçekten harika ve çok zordu parkur 2 tane üst üste rampa zati orda bitiyosun :) artık bidahakine kısmet birazdan yüklerim resimleri.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Fotolar için teşekkürler Melihim. Derecen için tebrik ederim, seneye daha yüksek derece yaparsın inşallah. :) Bu arada Zeynep 2. olmuş, ona da selam ve tebriklerimi iletirsin.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Geri