Scudo Sports

Km sayacı

Sigma 9.16'ya (kablosuz) bakınıyorum bende ama 185 tl verilir mi onu bilemedim.

Scudo
(link) şöyle bir şey buldum ama ne dersiniz varmı kullanan

@Hasan Ç.

Konuyu hortlatmak olacak belki ama fiyatı hala 185 lira bu cihazın. (Kur farkı henüz yansımamış.) Ancak bir ay gibi kısa bir sürede bozuldu. Cihaz otomatik açılmayı yapmamaya başladı, hızı bir gösterip, bir göstermemeye başladı. Sağolsunlar değişim yaptılar ama çok kısa sürede bozulması biraz can sıkıcı. O ana kadar da çok memnundum. İşlevini çok güzel yerine getiriyor, sağlam bir yapısı var. Yeni cihazda umarım aynı şekilde bir sıkıntı yaşamam. Profesyonel kullanım yapmayan kişiler için bakım aralıklarını, kaç km gittiğini falan hesaplamak açısından güzel bir cihaz. Tek eksiği ışığı olmadığı için güneşte ve gece kullanımında görülme sorunu var. Şimdilik bu bozulmanın münferit olduğunu düşünmek istiyorum. Bir daha böyle bir sorun olmazsa bozulana kadar kullanırım diye düşünüyorum.

Bende Km sayacı alacağım da aynı zamanda kadansımı da görmek istiyorum önerebileceğiniz uygun fiyatlı ürünler var mı

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
Arkadaşlar alakasız olacak ama şu kablosuz cihazlarda kopma olma mevzusu şehir efsanesidir takılmayın bunlara delinin biri zamanında kuyuya taşı atmış aradan seneler geçmiş hala kaç akıllı çıkaramamış..

Yok bir yerden geçiyordum da manyetik alanıymış radyasyonuymuş elektrik akımıymış saatimi bozmuş muş geçin bunları ya nasıl bir alana giriyorsunuz ki hemen 2-3mm uzağından geçen mıknatısın manyetik alanını yeniyorda saatinizin haberleşmesini bozuyor bu ortamı nerede buluyorsunuz siz?

Hatalı montajlar, zayıf bataryalar, cihazlardaki sorunlar bunlara etken başka yerde aramayın sorunu heleki havada sağda solda.

@OmerKa
Dediğinize katılmıyorum. Km sayacımı ön farımın flaşör modu etkiliyordu 2 adet farklı sayacımda bu hata oldu sonra kabloluya geçtim.

• Beğen
Tepkiler: slckats
Cihaz kaynaklıdır yada batarya zayıftır siz bu sorunu yaşıyorsunuz başkası ise neden yaşamıyor neden 100 kişiden 2-3 kişi bu sorunu yaşıyor neden herkese nüksetmiyor cep telefonlarından neden etkilenmiyorlar mesela

eski sayacım kablosuz sigma idi. yıllarca kullandım. sinyali bozuyor denilen her şartta hiç bir sorun yaşamadım.

@:DDD
ben de dikiş tutmadı kerata. nedensiz canı çalışmak istemiyor.

cihazı etkilemesi için cihazla aynı frekansta iletişim kuran bir manyetik alanda olmanız lazım ki günümüz şartlarında çok zor

• Beğen
Tepkiler: OmerKa ve Aruera
3 gündür km saati araştırıyorum telefonlarla senkronize olan km saati varmı acaba çok araştırdım bulamadım

@ByRe4L
o ne demek ya? bazen ortaköy de bozuluyor km saatim sonra düzeliyor bununla bir ilgisi olabilir mi

(link)
(link)
(link)
arkadaşlar bunlardan hangisini almalıyım sizce yada bunlara ek bu fiyatlarda benzer ürün tavsiyesi olan var mı

@Mustafa42
Ortaköy de yollar nasıl? Bozuk mu düzgün mü? Sensörü sıkı bağladın mı? Jant akordun nasıl? Sensörün pili ya da ömrü azalmış da olabilir. Belki de mıknatıstan da kaynaklı olabilir

sensörü maşanın önüne bağladım sayaç hafif gerisinde kalıyor bazen okumadığı oluyor, oldugu yerden çıkarıp 1 cm önüne tutunca okumaya başlıyor. acaba maşanın ön tarafına degilde arkasına bağlasam düzelir mi

196486

196488

Bende bu şekilde arada 2 mm. var yok aldığımdan beridir hiç bir sorun, aksama, takılma, donma okumama yaşamadım

sensör-mıknatıs pozisyonun yanı sıra gidon üstündeki ekranın da tam dik açı sensörün üstünde olması gerekiyor.

Geri