Scudo Sports

km saati yardım lütfen!!!

Tepki
6
ben bisikletime km saati almayı düşünüyorum, bisiklet sürerken nekadar hızlı gidiyorum veya gideceğim yere nekadar mesafe kalmış bilmek istiyorum.. geçenlerde sürekli alışveriş yaptığım bisikletçiden aldım ama arızalı çıktı sanırım, bisikleti sürmeye başladıktan 1 dakika sonra kapanıyo tekrar açmak için pilleri çıkarmak gerekiyo fln.. istediğim km saati işimi görsün fakat bütçem de fazla değil, km saati önerisi olan yardım edebilrse sevinirim..

Scudo
@hakan balgün

sigma 1609 öneririm bende kullanıyorum memnununm:in: fiatıda okadar pahalı değil kablosusu 100 civarı kablolusuda 70 civarı bişey aslı bisikletde var tavsiye ederim dostum:in: internettende bakabilirsin saygılar...

Gideceğin yere ne kadar kaldığını gösterecek Km saati yoktur sanırım :) Çünkü onun için GPs olması lazım. bu arada illa saglam olsun diyorsan Sigma'lara bakabilirsin

demek istediğim kendime hedef koyuyorum 25 km gideceğim gibisinden ve kaç km gittiğimi ordan görerek kaç km kaldığını hesaplayabilirim :D

@Ali Menemen

Öneriniz için bende teşekkür ederim, fiyatı çok makulmüş muhtemelen 509 taktırıcam bende.

@Hasan Kılınç

Kendi hesaplayabilir.
Mesela gideceği yol 40 km ise adam daha 10 km yaptıysa 30 km kalmış diyebilir.

Arkadaşlar bugüne kadar 509 alan tüm arkadaşlarım bir ay içinde model yükseltmek istediler. nedenine gelince ortalama hızın olmaması. insan belirli bir mesafeyi ortalama hangi sürat ile kat ettiğini merak ediyo.r o yüzden benim nacizane tavsiyem 509 a vereceğiniz paraya 10-15 lira ekleyerek en azından 1009 almanızdır.

@hakan balgün

(link)
Bri 3 verdiğim linkte.Fiyat 30 tl ve bu fiyata alınabileceklerin en makul olanı sanırım echowell.

Sigma Sport Speedmaster MC8 aldım bugün. Umarım işimi görür, çözmeye çalışıyorum şuan :)

@Tamer KAMIŞLI

Arkadaşlar bu modelde ortalama hız bilgiside var, işimi görecek gibi gözüküyor 55 TL'ye aldım.

Ayrıca kafama takılan bir konu var uzun tura çıktık, km saatimiz takılı fakat bir anda yağmura yakalandık? Bu aletler yağmurda çalışıyor mu bir sıkıntı yaratır mı? :S

@Mehmet Ergene

Tşk.ler Mehmet bey. Öyle bir yazı göremedim ama bakalım, muhtemelen çok aşırı bir yağmur görmedikçe bir sorun olmaz heralde.. Deneyerek görücez artık :)

Sigma 1009 modelini 34 TL olarak aldım sanırım mağazalardan çok daha ucuza geldi...

@Koray Yılmaz

Çok ucuza almışsınız gerçekten, Erdoğanlar Bisiklette 29 € olarak gözüküyor..

Sigmalar kesinlikle yağmurda su almıyor sağnak yagmur altında bile kullandım sorun yok ama ilk km saatimin içini açtıgımdaki su önleyici conta sistemi hiç hoşuma gitmemiş onuda forumda konu açarak paylaşmıştım.İçini açında su yalıtım sıstemı cok cacık duruyor ama cidden su kaçırmıyorlar.:) tabi yağmur ile geçirmiyor bir bardak suyun içinde denerseniz muhtemelen suyu alır içine.

Geri