Scudo Sports

km saati alıcağım önerilerrr....

emre.isb

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Kron
selam arkadaşlar
km saati alıcağım 20 tl civarında birşeyler bakıyorum sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız ya da önerebileceğiniz bir cihaz var mı ?

Scudo
Çin malları var o fiyata. Muhtelif ürünleri kullanıp memnun olan arkadaşlar var. Ben DX'ten sipariş verdim, henüz elime gelmediği için yorum yapamıyorum.

Mümkünse forumda bununla alakalı konuları arayın. Faydalı bilgiler bulacaksınız.

@mtkeskin
dx te kargo ücreti alınıyor mu her siparişten fiyata göre mi alıyorlar yoksa?

Gördüğüm kadarıyla alınmıyor.

@mtkeskin

bu dx ten ürünler bayağı sürüyor gelmesi bildiğim kadarıyla senin kaç gün oldu sipariş vereli

Eğer telefonunuzda gps varsa telefon tutucağı alıp halledebilirsiniz.Sonra iyi bir kiometre saati alırsınız. Ben öyle kullanıyorum.

Benim aldığım ürün bu: (link)
http://img.dxcdn.com/productimages/sku_127704_1.jpg
30 Mayıs tarihinde kargoya verildi. Ürünün gelmesi 2-3 hafta sürüyormuş.
DX'in acemisi olduğum için takip numarası alınacağını bilmiyordum. Takip numarası aldığınızda ürünün nerede olduğunu rahatlıkla görebiliyormuşsunuz. (15$ altı ürünlerde takip numarası ücretli veriliyor)

Decathlonda var o fiyata DC4 yanlış hatırlamıyorsam modeli.

@mtkeskin

1.8 dolar diye biliyorum 3 lira bir şey :) (takip numarası)

Merhaba,
20 TL lik hız göstergeleri cabuk kırıla bilir ve cabuk bozula bilir. ben o yüzden fazla oyle adi markaları önermiorum. Aslında bende 1 ay sonra kendime bir hız göstergesi alacagım. benim alacagım ve tavsiyem Sıgma 1609 benim alacagım Sıgma 1609 pazarlamacı gibi olmasın. Fiyatları 60 TL fln Ortalama İİ Günler.

Hele bir gelsin bu. Eskitip yenisini alırız inşallah :)

Bende assize AS 8000 kullanıyorum. Başlangıç için ideal. Ben 50 tl ye aldım fakat internette biraz daha ucuza var.
Mesela (link)

Sigma BC 1606L DTS Wireless + Cadence

(link)

3 yıldır kullanıyorum , wireless ve cadance mutlaka olmalı , tavsiye ederim.

@FATIHERDİNÇ

su an kullaniyormusunuz? kacl tl bide

Geri